2013-04-19 10:58:03
Φωτογραφία για Βρέθηκε και τρίτο usb με τη λίστα Λαγκάρντ
Την ύπαρξη και τρίτου usb συμπεραίνει η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο φορητό υπολογιστή του Ι. Διώτη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πραγματογνωμοσύνη προκύπτει ότι δεν υπάρχουν στο σκληρό δίσκο του λαπ τοπ του κ. Διώτη τα τρία αρχεία των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Το τρίτο στικάκι, όπως φέρεται να αναφέρει η πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον υπολογιστή του κ. Διώτη στις 15/7/2011, ενώ η τελευταία σύνδεση του πραγματοποιείται στις 16/1/2012.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι υπήρχαν δύο usb, το πρώτο ήταν αυτό που φέρεται να έδωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη και το δεύτερο αυτό που φέρεται να έδωσε ο κ. Διώτης στον Ε. Βενιζέλο.

Η Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα ζητήσει τη συνδρομή της Τράπεζας της Ελλάδος, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν περιπτώσεις επαναπατρισμού κεφαλαίων, το χρονικό διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου του 2010 και του Ιανουαρίου του 2011.


Και αυτό γιατί όπως έλεγαν μέλη της Επιτροπής τη συγκεκριμένη περίοδο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είχε δώσει παράταση σε ευνοϊκή ρύθμιση για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό.

Η Προανακριτική αποφάσισε επίσης να κληθεί για να καταθέσει η διευθύντρια του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου Ρ. Βάρτζελη.
exelixeis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωση της ΕΛΠΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση της ΕΛΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ