2013-04-19 10:45:07
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω την ήττα από την Αναντολού Εφές στον τρίτο προημιτελικό και εστιάζουν στο σημερινό (19/04) τέταρτο παιχνίδι της σειράς, που με νίκη θα τους φέρει στο Final Four του Λονδίνου.

Στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του πριν την αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, ήταν η μία νίκη σε ένα από τα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους, ώστε να μην επιστρέψει η σειρά για πέμπτο ματς στην Ελλάδα. Παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα των ερυθρόλευκων στον τρίτο αγώνα, ο συγκεκριμένος στόχος δεν έχει χαθεί. Άπαντες στον Ολυμπιακό, πιστεύουν ότι η κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια τους, αρκεί να μην επαναλάβουν τα λάθη και την άνευρη και χωρίς ενέργεια εμφάνισή τους.

Το χθεσινό (18/04) πρόγραμμα των ερυθρόλευκων, περιελάμβανε ξεκούραση και περισυλλογή, ενώ το προπονητικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ανέλυσε στο βίντεο τα λάθη που έγιναν, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της Εφές στο τέταρτο παιχνίδι στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Οι ερυθρόλευκοι, προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο του αγώνα, όπου καταστρώθηκαν τα νέα σχέδια εξουδετέρωσης της τουρκικής ομάδας, για να μην οδηγηθεί η πρόκριση στο πέμπτο και…αγχωτικό παιχνίδι στο ΣΕΦ τη προσεχή Πέμπτη (25/04).


Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι από το ματς της Τετάρτης δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο με τραυματισμό και έτσι θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες της αποστολής διαθέσιμους για τον σημερινό αγώνα.

Όσο για την Εφές, είναι χαρακτηριστικό πλέον ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας έχει αλλάξει άρδην και άπαντες πιστεύουν στην ισοφάριση σε 2-2 για να έχουν μία ακόμα –τελευταία- ευκαιρία για break στην Ελλάδας που θα τους δώσει και την πρόκριση στο Final Four. Ακόμα και στις συζητήσεις τους οι τούρκοι οπαδοί είναι πιο αισιόδοξοι, ενώ σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να εξαντληθούν, ούτως ώστε ακόμα και οι λίγες (500-600) θέσεις που ήταν κενές στον τρίτο αγώνα να καλυφθούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ