2013-04-19 10:30:15
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΙΤΛΟΥ!
Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός έχουν φτάσει στο 1-1 στους τελικούς της Α1 βόλεϊ Ανδρών και σήμερα στις 19:00 (Novasports4) στο Βραχάτι, ένας από τους δυο θα αποκτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κάνει... φτερά, ενώ, όπως λένε παράγοντες του Παμβοχαϊκού, και τριπλάσια χωρητικότητα να είχε το κλειστό του Δήμου Βέλου, πάλι θα ήταν γεμάτο.

Το σοβαρότερο πρόβλημα για τον Παμβοχαϊκό αφορά στον τραυματισμό του Ζόραν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στην αρχή του τρίτου σετ του δεύτερου τελικού στο Ρέντη την περασμένη Τρίτη, ένιωσε τράβηγμα στον μηρό. Η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει αιμάτωμα, έχει κάνει ενέσεις και ειδική θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχτεί για τον τέταρτο τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κορυφώνει την προετοιμασία του και, μετά το σημερινό πρωινό ξεμούδιασμα θα ταξιδέψει στο Βραχάτι χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει προπόνηση
. Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Καζάζης αφορά το δεξί γόνατο του Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος αγωνίστηκε με ενέσεις στους πρώτους τελικούς και το ίδιο θα κάνει και στο Βραχάτι. Ο ίδιος πάντως δείχνει να αισθάνεται καλύτερα, αφού η τενοντίτιδα, που αντιμετωπίζει στο γόνατο, υποχωρεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ενισχύσει τη προσπάθεια του Θρύλου για «διπλό» τίτλου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη, με την οποία θα αποκτήσουν παράλληλα και ψυχολογικό προβάδισμα για τον φετινό τίτλο, ενώ θα πάρουν πίσω το πλεονέκτημα που τους ...αφαίρεσε η ομάδα του Νίκου Ζαλμά στον πρώτο τελικό της Δευτέρας νικώντας καθαρά με 0-3 σετ στο κλειστό του Ρέντη.

Με νίκη οι ερυθρόλευκοι θα φτάσουν ένα μόλις βήμα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου, που θα τους επιτρέψει να επανέλθουν δριμύτεροι στον θρόνο του αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ