2013-04-19 07:59:04
Φωτογραφία για Ι. Παπανικολάου: Έτσι μπορούμε να διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο [Ηχητικό]
Ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου "σπάει" τη σιωπή του, σχετικά με την έκθεση που κοινοποίησε σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη - "Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου... Περιμένω να τοποθετηθώ επί της γνωμοδοτήσεως του Νομικού Συμβουλίου του κράτους"

Mπορεί, όπως λέγεται, στελέχη του υπουργείου Οικονομικό να δούλεψαν πάνω σε αυτήν και με βάση αυτήν, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα, από τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ή έστω κάποιος συμβουλώς τους, από τον Δεκέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα, που έχουν στα χέρια τους την έκθεση, η οποία περιλαμβάνει τη νομική θεμελίωση διεκδίκησης του κατοχικού δανείου, δεν έχει επικοινωνήσει, ούτε καν για λόγους ευγένειας, με τον συντάκτη της έκθεσης και επίτιμο Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Παπανικολάου, ο οποίος και τους την κοινοποίησε.

Ο ίδιος μάλιστα, όπως δήλωσε, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή"Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, περιμένει να τοποθετηθεί επί της γνωμοδοτήσεως του Νομικού Συμβουλίου του κράτους.


Πρόκειται για εκείνη την έκθεση, που τα τελευταία 24ωρα έχει δει το φως της δημοσιότητας και βασίζεται σε επίσημα έγγραφα, τα οποία δεν επιδέχονται καμιάς μορφής αμφισβήτηση, καταλήγοντας μάλιστα σε νομικά θεμελιωμένες προτάσεις, μέσω των οποίων η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει από την Γερμανία το γνωστό και ευρύτερα πλέον ως κατοχικό δάνειο, το οποίο -και το τονίζουμε αυτό- καμία σχέση δεν έχει με τις περιβόητες γερμανικές αποζημιώσεις, τις οποίες επίσης δεν έχουμε ποτέ νομικά διεκδικήσει.

ΑΚΟΥΣΤΕ λοιπόν την συνέντευξη του επίτιμου Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννη Παπανικολάου στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, η οποία αναμένεται να ταράξει τα... με ιδιαίτερη προσπάθεια... λιμνάζοντα ύδατα επί του θέματος:
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ