2013-04-18 21:53:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι δράστες της διπλής δολοφονίας των Βασίλη Σινούρη και Kώστα Φράγκου «υποδύθηκαν» τους αστυνομικούς για να ξεγελάσουν τα θύματά τους!
Με κάθε λεπτομέρεια ήταν μελετημένο το δολοφονικό χτύπημα των δυο αδίστακτων δραστών τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Σαχτούρη της Πάτρας, με θύματα τον Βασίλη Σινούρη και τον Κώστα Φράγκο. Οι δυο στυγνοί εκτελεστές, είχαν σχεδιάσει επ’ ακριβώς την κάθε κίνησή τους και είχαν προσέξει ακόμη και το παραμικρό για να μην αποτύχει το δολοφονικό σχέδιό τους.

Χαρακτηριστικό του τρόπου που έδρασαν, ήταν το γεγονός ότι ακόμη και στην αμφίεση, θέλησαν να «υποδυθούν» τους αστυνομικούς, ώστε να μην κινήσουν την παραμικρή υποψία από τα θύματά τους.

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ανοικτού χρώματος, ενώ οι ίδιοι φορούσαν μαύρα ρούχα και λευκά κράνη, ώστε η εικόνα τους να παραπέμπει σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ!

Έτσι, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης ανέβηκαν ανάποδα την οδό Σαχτούρη για να σπείρουν το θάνατο, αυτοί που τους είδαν – δηλαδή τα θύματά τους – δεν είναι διόλου απίθανο να νόμισαν ότι επρόκειτο για αστυνομικούς και όχι φυσικά για μαφιόζους εκτελεστές.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ