2013-04-18 17:31:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του 35χρονου Βασίλη Σινούρη - Αύριο το τελευταίο αντίο στον Κώστα φράγκο
Σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας η κηδεία του άτυχου Βασίλη Σινούρη που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αδίστακτων δολοφόνων έξω από γνωστό κλαμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη.

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε πρόωρα, χθες τα ξημερώματα κατά την δολοφονική επίθεση. «Καλό ταξίδι αδελφέ μου» ήταν τα τελευταία λόγια του δίδυμου αδελφού του Αλέξανδρου, που βρήκε το ψυχικό σθένος να μεταφέρει στην τελευταία του κατοικία τον Βασίλη.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 35χρονου. Υποβασταζόμενη από συγγενικά πρόσωπα δεν σταματά να ψελλίζει λόγια του αποχωρισμού Βουβός ο πόνος για τους γονείς του 35χρονου Βασίλη που και αυτοί βιώνουν τον δικό τους «Γολγοθά». Στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Αλεξιωτίσσης, σήμερα το μεσημέρι ήταν όλοι εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη.. Ένα αναπάντητο «γιατί» πλανιέται και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Βασίλης δεν βρίσκεται στην ζωή γιατί όπως όλα δείχνουν βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο!


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ολιγόλεπτη συζήτηση που θα είχε με γνωστούς έξω από το κλαμπ, όπου βρέθηκε προσκεκλημένος σε γενέθλια φιλικού του προσώπου θα έμελλε να έχει τόσο τραγική κατάληξη...

Δείτε το βίντεο του skaipatras:

Αύριο στις 4 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον επίσης δολοφονημένο Κώστα Φράγκο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Μηνά Λεύκας.
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ