2013-04-18 16:45:10
Φωτογραφία για ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ... ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
Τον Παμβοχαϊκό αντιμετωπίζει στο Βραχάτι την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, στον τρίτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Οι δύο πρώτοι αγώνες που διεξήχθησαν στο Ρέντη είχαν διαφορετικό νικητή, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει τη σειρά σε 1-1. Τώρα οι ερυθρόλευκοι καλούνται να «σπάσουν» το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουν μόνο νίκη την Παρασκευή.

Εκεί στάθηκε με δηλώσεις του στο olympiacos.org ο Μενέλαος Κοκκινάκης. «Μετά την ήττα στον πρώτο τελικό ανασυνταχθήκαμε γρήγορα, δείξαμε χαρακτήρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας καταφέραμε να απαντήσουμε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που θα τον χαρακτηρίσω σταυροδρόμι, καθώς όποιος μείνει πίσω στο σκορ, τότε το Σάββατο θα είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είμαστε εμείς σε αυτή τη θέση. Αντιθέτως, βλέποντας τον κάθε τελικό ξεχωριστά, θα πάμε στο Βραχάτι ώστε να κάνουμε την Παρασκευή το 2-1», ήταν τα λόγια του, για να καταλήξει σχετικά με το πού θα κριθεί το τρίτο παιχνίδι.

«Έχουμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα. Όμως, όπως έδειξαν και οι δύο πρώτοι τελικοί, η εξέλιξη των αγώνων εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Όταν παίζουμε εμείς, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ