2013-04-18 11:39:37
Φωτογραφία για Πυρετός ερευνών στην ΕΛ.ΑΣ. για τους δολοφόνους της Σαχτούρη στην Πάτρα
"Πυρετός" ερευνών επικρατεί στην ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό των ατόμων που διέπραξαν το διπλό φονικό χθες τα ξημερώματα έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει την πεποίθηση ότι έχει να κάνει με "μετάκληση εκτελεστών", εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες.

Παράλληλα, σήμερα η Πάτρα αποχαιρετά για ο "τελευταίο ταξίδι" τον Βασίλη Σινούρη, με την κηδεία του άτυχου νέου να γίνεται στις 13.00.

Υπενθυμίζεται πως στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που βρίσκεται στο διπλανό κατάστημα, στο οποίο έχει καταγραφεί ο τρόπος που χτύπησαν οι δράστες του διπλού φονικού έξω από club στην οδό Σαχτούρη στο κέντρο της Πάτρας στις 03.21 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 2 δράστες πλησιάζουν στο σημείο ανεβαίνοντας ανάποδα με τη μηχανή την οδό Σαχτούρη.


Αρχικά από ότι φαίνεται οι δράστες πυροβόλησαν τον 35χρονο Βασίλη Σινούρη, ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη προς τους δράστες και ακολούθως πυροβόλησαν τον 32χρονο Κώστα Φράγκο, ο οποίος παρόλο που προσπάθησε να φύγει έστω τραυματισμένος από το σημείο, οι δράστες επέστρεψαν και άρχισαν πάλι να πυροβολούν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9mm. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών."

Νωρίτερα, εξέπνευσε τελικά και ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τραύμα στο λαιμό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από τους πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα έξω από club στην οδό Σαχτούρη στο κέντρο της Πάτρας στις 03.21 τα ξημερώματα.

Παράλληλα ελαφριά τραυματισμένο υπήρξε και τρίτο άτομο 42 ετών, το οποίο και αυτό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα.
newsplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ