2013-04-18 09:42:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέο κύκλο αίματος φοβάται η ΕΛ.ΑΣ – «Μαφιόζικο» χτύπημα εκτελεστών δείχνει το  χτύπημα έξω από το γνωστό κλαμπ - Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Σινούρη
Νέο κύκλο αίματος φοβάται η ΕΛ.ΑΣ., μετά την στυγερή εκτέλεση των Βασίλη Σινούρη και Κώστα Φράγκου, έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Σαχτούρη, γι΄αυτό και προσπαθεί να προσδιορίσει το κίνητρο της εκτέλεσης.

Ο τρόπος που έδρασαν οι πιστολέρο και ο βαρύς οπλισμός παραπέμπουν σε μετάκληση εκτελεστών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους 3λεπτο βίντεο από κάμερα κοντινού καταστήματος, που φαίνεται πως έχει καταγράψει καρέ καρέ τη σκηνή της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο βίντεο φαίνεται η μοτοσικλέτα με τους δυο επιβάτες να κινείται ανάποδα στην οδό Σαχτούρη και να σταματά έξω από το νυχτερινό κέντρο, όπου βρίσκονται τρία άτομα. Ο Σινούρης, με την πλάτη γυρισμένη στο δρόμο, ο Φράγκος και ένας ακόμα, 42 ετών. Στη συνέχεια, ο συνεπιβάτης της μηχανής φαίνεται να πυροβολεί πρώτα τον Βασίλη Σινούρη στην πλάτη και στην συνέχεια τον Κώστα Φράγκο. Στο βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται πως ο Κώστας Φράγκος επιχείρησε αν και τραυματισμένος να σηκωθεί και να φύγει από το σημείο. Οι δράστες της δολοφονίας όμως φαίνονται να επιστρέφουν στο σημείο και πάλι και να ρίχνουν την χαριστική βολή στους δυο άνδρες.


Οι δύο άτυχοι άνδρες διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας", όπου ο Σινούρης υπέκυψε στα τραύματα του ενώ ο Φράγκος κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Στο σημείο του περιστατικού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, βρέθηκαν 23 κάλυκες των 9mm.

Θλίψη στην αθλητική κοινωνία

Παγωμάρα επικρατεί στην τοπική αθλητική κοινότητα για τον θάνατο των δύο νέων. Ο Βασίλης Σινούρης είχε ξεκινήσει από την πυγμαχία και στη συνέχεια διακρίθηκε στην ομάδα χάντμπολ της «Ακαδημίας των Σπορ». Είχε τη θέση του ίντερ στην ομάδα, μετά από πολυετή ενασχόληση με την πυγμαχία. Στην πορεία κατέληξε στο χάντμπολ, όπως και ο δίδυμος αδερφός του Αλέξανδρος.

Ο Βασίλης Σινούρης βρέθηκε ξημερώματα Τετάρτης στο κατάστημα και κάθισε μέχρι αργά. Συνομιλούσε με τον υπεύθυνο του καταστήματος έξω από το κατάστημα. Παρέμεινε απ' έξω και μιλούσε με τον συμπαίκτη του και παλιό τερματοφύλακα της Παναχαϊκής Δημήτρη Σακελλαρόπουλο, που τον είδε να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια του.

Η μαρτυρία του σοκάρει: «Με έσωσε ο Βασίλης…Μιλούσαμε έξω από το κατάστημα. Εάν δεν είχε φάει αυτός τη σφαίρα, ίσως την είχα φάει εγώ!».

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Σινούρη λένε σήμερα στη 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του 35χρονου.

Ο Κωνσταντίνος Φράγκος, 32 ετών, ήταν γνώριμος στον κόσμο της νύχτας, όπως επίσης και ο αδερφός του Αλέξης. Τα δύο αδέρφια είχαν διακριθεί στην πυγμαχία ως παίκτες της «Πυγμής». Ασχολούνταν ενεργά με τον πρωταθλητισμό και είχαν λάβει και διάφορα μετάλλια.

Ο 32χρονος επρόκειτο να κατέβει σε αγώνες πυγμαχίας της Β' κατηγορίας τον Σεπτέμβριο. Ο αδερφός του Αλέξης θα συμμετείχε σήμερα σε πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας και είχε μεταβεί στο Μέτσοβο, απ' όπου επέστρεψε εσπευσμένα χθες το πρωί.

Εκτός όμως από την πυγμαχία, τα ονόματα των αδελφών Φράγκου είχαν έρθει στην επικαιρότητα με τις συλλήψεις που είχαν γίνει στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας. Οι ίδιοι υποστήριζαν ότι η εμπλοκή τους στην υπόθεση στηρίχθηκε σε σαθρή μαρτυρία ενός νεαρού που συνεργάστηκε με την Αστυνομία και είχε δηλώσει σε βάρος τους ανυπόστατα στοιχεία. Τελικά, ο Κωνσταντίνος Φράγκος καταδικάστηκε από το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε κάθειρξη 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική ομάδα και εκβίαση και είχε αφεθεί ελεύθερος. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 17 ετών. Ο αδερφός του Αλέξης είχε απαλλαγεί στο εφετείο από όλες τις κατηγορίες που του είχαν αποδοθεί, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ