2013-04-18 06:35:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Άφωνη η τοπική κοινωνία από το πρωτοφανές μακελειό - Nεκροί ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης και ο 32χρονος Κώστας Φράγκος - Δείτε φωτο
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από το πρωτοφανές μακελειό που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το γνωστό club "Bijoux", στην οδό Σαχτούρη. Νεκροί από τις 23 σφαίρες δύο δραστών είναι ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, που άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου, και ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, που εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Σήμερα, Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι από τον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον άτυχο Βασίλη Σινούρη.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Πάτρα: O συνεπιβάτης κρατούσε τα όπλα, πυροβολώντας και με τα δυο!Πάτρα: Tον πέρασαν για ...άλλον - Συγκλονίζει η δήλωση του προπονητή του Βασίλη Σινούρη Πάτρα: Σοκαριστικές φωτο λίγο μετά την μαφιόζικη εκτέλεση - Tι δείχνει το βίντεοΠάτρα: Είχαν επιτεθεί με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Φράγκου - Eίχε εντοπιστεί ο ύποπτος;12:35 Κατέληξε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, που νοσηλευόταν στον Άγιο Ανδρέα, μετά από σοβαρό τραυματισμό στον λαιμό.


Θλίψη στον αθλητικό κόσμο προκάλεσε και ο δεύτερος θάνατος του 32χρονου Κωνσταντίνου Φράγκου, αθλητή της πυγμαχίας. Ο Κωνσταντίνος Φράγκος επρόκειτο να κατέλθει σε αγώνες πυγμαχίας Β κατηγορίας το Σεπτέμβριο.

Ο θανών όπως και ο αδερφός του Αλέξης, που θα συμμετείχε αύριο στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας, αγωνίζονταν στην ομάδα της "Πυγμής".

Τα δύο αδέρφια είχαν αθλητική παράδοση εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ασχολούνταν συστηματικά με την πυγμαχία και είχαν διακριθεί

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών".

ο 32χρονος Κώστας Φράγκος

11:14 Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα σε σχέση με το άγριο φονικό. Ξεκαθαρίστηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν 2 όπλα, ένα αυτόματο όπλο κι ένα πιστόλι.

Οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, ο οποίος δέχθηκε 7 σφαίρες. Ο Κώστας Φράγκος, που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" κρίνεται επιβεβλημένο να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο νοσοκομείο όμως δεν υπάρχει κενή κλίνη στην ΜΕΘ και δίνεται αγώνας ώστε να βρεθεί κρεβάτι για να μεταφερθεί.

Επίσης ελαφρά έχει τραυματιστεί ένα ακόμα άτομο, ο 42χρονος Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος φέρει τραύματα στον δεξί μηρό και στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

Στο σημείο βρέθηκαν 23 κάλυκες ενώ η αστυνομία συλλέγει με προσοχή τα ευρήματα και τις όποιες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με λευκά κράνη.

Οι κάλυκες, καθώς και όσα άλλα στοιχεία έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης, θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Πάντως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα είναι σημαντική κατάθεση που θα δώσει ο 35χρονος, όταν βέβαια το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

08:11 Μακελειό έξω από το γνωστό κλαμπ "Bijoux", στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα. Το περιστατικό συνέβη στις 3.25 τα ξημερώματα. Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, που όπως λέει η Ασυνομία "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή", και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κώστας Φράγκος. Η κατάσταση του τραυματία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο είναι πολύ κρίσιμη (έχει πυροβοληθεί στο λαιμό).

ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης

Διαβάστε περισσότερα: Πάτρα: Ποιος ήταν ο Βασίλης Σινούρης που δολοφονήθηκε άγρια έξω από γνωστό club - Συγκλονισμένη η οικογένεια του χάντμπολ

Υπάρχει ένα ακόμα άτομο που χτυπήθηκε από τα πυρά των δραστών. Ωστόσο φέρει ελαφρά τραύματα και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

Οι δράστες κινήθηκαν με "επαγγελματικό" τρόπο, όπως αναφέρουν περίοικοι. Και από τον τρόπο που έδρασαν, όπως εκτιμά η Αστυνομία, είχαν συγκεκριμένους "στόχους".

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων που έσπειραν το θάνατο τα ξημερώματα.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές.

Οι δυο δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία, όπως εκτιμά η Αστυνομία, ήταν κλεμμένη. Φορούσαν κράνη και μπουφάν. 'Όταν προσέγγισαν έξω από το κλαμπ στην οδό Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου άρχισαν να πυροβολούν προς την πόρτα. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας υπάλληλος του καταστήματος και τραυματίστηκε σοβαρά, χτυπήθηκε στο λαιμό, ένας δεύτερος. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tα 5 λάθη του botox
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tα 5 λάθη του botox
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ