2013-04-17 18:05:03
Φωτογραφία για Έκαναν βόλτα παραλίγο αυτόχειρα φοιτητή γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή και θύμα νεαρό φοιτητή που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του “ξεγυμνώνει” το ΕΣΥ στην Κρήτη και αναδεικνύει... τα τρομακτικά προβλήματα και τις ελλείψεις των νοσοκομείων του νησιού. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.

Ο φοιτητής επιχείρησε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Ο φοιτητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κρεβάτι Μονάδας εντατικής Θεραπείας για να νοσηλευτεί.

Και από εκεί ξεκίνησε μία ακόμα περιπέτεια για τον παραλίγο αυτόχειρα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αναγκαζόμαστε να “διώξουμε” ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία της Κρήτης επειδή η ΜΕΘ δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες, δηλώνει στο prismanews.gr ο κ.Στέλιος Δημητρακόπουλος, μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και γιατρός του Βενιζελείου.

Μάλιστα έχουν υπάρξει περιπτώσεις που ασθενείς μεταφέρθηκαν στην Αθήνα επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι σε ΜΕΘ στην Κρήτη. Ο άτυχος φοιτητής αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ