2013-04-17 17:12:03
Φωτογραφία για Α. Παχατουρίδης: «Θα μείνω στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου μέχρι να δοθεί λύση. Δεν αφήσω να το κλείσουν…»
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης από σήμερα το πρωί εγκαταστάθηκε εντός του Κέντρου Υγείας της πόλης του και θα παραμείνει εκεί μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα με την ανανέωση των συμβάσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ιδιαίτερα εξοργισμένος ο κ. Παχατουρίδης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, διότι δεν τηρήθηκε η διαβεβαίωση του Γενικού Γραμματέα Υγείας ότι θα ανανεωθεί άμεσα η διετής σύμβαση των εργαζομένων, ώστε να μη μείνει ούτε μια μέρα κλειστό.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Γενικό Γραμματέα ότι αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις στον Δήμαρχο για την τύχη των εργαζομένων και ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παχατουρίδης, εδώ και δύο μήνες ασκεί συνεχείς πιέσεις προς τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες για να μη μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς εργαζόμενους η μονάδα υγείας του Περιστερίου, καθώς καλύπτονται ικανοποιητικά οι αυξημένες ανάγκες δημόσιας υγειονομικής φροντίδας του πληθυσμού ολόκληρης της Δυτικής Αθήνας.

Το Κέντρο Υγείας μέχρι σήμερα λειτουργούσε σε 12ωρη καθημερινή λειτουργία του (8πμ - 8μμ), λειτουργούν τακτικά εξωτερικά ιατρεία (Παθολογικό, Παιδιατρικό, Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό, Χειρουργικό, Ψυχιατρικό), Τμήμα Υπερήχων, καθώς και ιατρείο επειγόντων περιστατικών υποστηριζόμενο από Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ