2013-04-17 06:33:06
Φωτογραφία για Πάτρα: To τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Ο 27χρονος Kώστας θα πωλούσε τη μηχανή του στον 24χρονο και έκαναν δοκιμή
Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας οδήγησε στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος αρτοποιός από την Αγυιά της Πάτρας Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος και να τραυματιστεί σοβαρά ο 24χρονος οδηγός της μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, ο άτυχος Κώστας επρόκειτο να πουλήσει τη μηχανή του στον 24χρονο. Για να την δοκιμάσει ο αγοραστής, ο νεαρός αρτοποιός έφυγε για λίγο από το μαγαζί του και πήγαν να κάνουν test στη μηχανή.

Την ώρα που "άνοιξε" τη μηχανή στην οδό Κανελλοπούλου έχασε τον έλεγχο της ταχύτητας, στη συνέχεια τον έλεγχο της μηχανής και ακολούθησε η τραγωδία, καθώς προσέκρουσε σε μάντρα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Έφη και οι γονείς του Δημήτρης και Μαρία. Ο Κ. Σπηλιωτόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας και άφησε πίσω του και δύο ανήλικα αγγελούδια. Το δεύτερο παιδί του μάλιστα είχε γεννηθεί πρόσφατα.

Ο 24χρονος οδηγούσε για να δει τις επιδόσεις της μηχανής και αν μπορεί να την κουμαντάρει και ο 28χρονος αρτοποιός ήταν συνεπιβάτης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το smokey eyes της Mila Kunis
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το smokey eyes της Mila Kunis
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ