2013-04-16 23:31:48
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Παμβοχαϊκό και με τη συμπαράσταση 1200 φιλάθλων μας που βρέθηκαν στο Ρέντη νίκησαν με 3-0 σετ στον 2ο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος VolleyleagueΟΠΑΠ ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 νίκες και πλέον η σειρά θα μεταφερθεί στο Βραχάτι με τον 3ο και τον 4ο τελικό να γίνεται την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Απριλίου με ώρα έναρξης 19.00.

Αν χρειαστεί και 5ος αγώνας θα γίνει στου Ρέντη 24/4 στις 19.00. Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Όπως είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ο αγώνας ήταν ίδιος με τον πρώτο μόνο που οι ομάδες είχε διαφορετικούς ρόλους. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε εξαιρετικό σερβίς, ψυχή και πάθος και ο Παμβοχαϊκός τα προβλήματα στην υποδοχή.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον 2ο τελικό ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και είπε χαρακτηριστικά:

«Αργήσαμε να μπούμε στους τελικούς μία ημέρα. Αυτό που κάναμε σήμερα έπρεπε να το κάνουμε χθες. Η νίκη στον δεύτερο τελικό ήταν για εμάς μονόδρομος και με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εάν δούμε τη σειρά των τελικών ως ένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή είμαστε 1-1 σετ. Διαθέτουμε την εμπειρία και έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να σπάσουμε και εμείς τώρα το πλεονέκτημα έδρας του Παμβοχαϊκού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ