2013-04-16 20:18:47
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ : ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς που απομένουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να κάνει το νταμπλ προκειμένου να δώσει και πάλι χαρά στους οπαδούς του, όπως τόνισε στο onsports.gr ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο δυναμικός επιθετικός των «ερυθρόλευκων», λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (14/4) με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο Onsports για την προσπάθεια των Πειραιωτών κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Έλληνας φορ υποστήριξε πως δεν ήταν σωστή αντίδραση του κόσμου που αποδοκίμασε την ομάδα, ωστόσο, η ευθύνη είναι των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πρέπει στη συνέχεια να κλείσουν τη χρονιά μόνο με νίκες και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ήταν ένα έντονο ντέρμπι. Εσύ πως το έζησες;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε αυτό που έπρεπε. Στο τέλος πήραμε την ισοπαλία αλλά δεν είναι καθόλου καλό για τον Ολυμπιακό αυτό που κάναμε. Είναι απαράδεκτο. Και για τον κόσμο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και μας βοήθησε πάρα πολύ και εμείς τον απογοητεύσαμε. Πρέπει να το αλλάξουμε και να σκεφτούμε τι λάθος κάνουμε».


Λίγο πριν το γκολ, οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν έντονες. Ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας εκείνη τη στιγμή;

«Θα μιλήσω για μένα. Ήθελα να παίξω καλύτερα και να δείξω ότι είμαστε καλύτεροι. Δεν είναι ωραίο να φωνάζει. Όμως εμείς φταίμε γι’ αυτό το πράγμα, αφού δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Θέλεις να μας περιγράψεις λίγο τη φάση του γκολ που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού;

«Πιστεύω ότι ήταν κανονικό γκολ. Η μπάλα ήρθε μπροστά μου. Κινήθηκα με ένστικτο, έβαλα το πόδι και πέτυχα το γκολ. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την ισοπαλία. Θέλαμε να κερδίσουμε».

Θεωρείς πως η εξιλέωση για τον κόσμο μπορεί να έρθει με την κατάκτηση του νταμπλ;

«Πιστεύω πως ναι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς από εδώ και πέρα είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, στους δύο ημιτελικούς με τον Πανθρακικό και την Κυριακή με τον Πανιώνιο και στο τέλος να πάρουμε το Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ