2013-04-16 18:00:25
Φωτογραφία για ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Τα στοιχήματα στο δρόμο για το Final 4
Ο Παναθηναϊκός έβαλε στην Βαρκελώνη τις βάσεις για να ξανακάνει την έκπληξη όπως το 2011 και να αποκλείσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα, που από την αρχή της χρονιάς είναι μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση του Final 4 2013 στο Λονδίνο.

Στο παιχνίδι της Τρίτης οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των Πλέι Οφ και να μεταφέρουν ολοκληρωτικά το άγχος στην ομάδα του Πασκουάλ που θα δει τους εφιάλτες του 2011 να επαναλαμβάνονται.

Η αναμέτρηση των 2 ομάδων αναμένεται να συγκεντρώσει για άλλη μια φορά μεγάλο αριθμό πονταρισμάτων στα ειδικά στοιχήματα της Unibet, όπου ο Παναθηναϊκός είναι οριακά το φαβορί για την επικράτηση.

Και για όσους παίκτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ποντάρουν συγκεντρώσαμε με την βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet, στατιστικά και πληροφορίες από παλαιότερα παιχνίδια των 2 ομάδων που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στις στοιχηματικές επιλογές:


Σε 17 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα από το 2003-2004 ο Παναθηναϊκός έχει 8 νίκες και oι Μπλαουγκράνα 9, ενώ στην έδρα τους οι Πράσινοι έχουν ελαφρό προβάδισμα με 4 νίκες σε 7 παιχνίδια (1.82 πληρώνει η νίκη του Παναθηναϊκού).

Το τριφύλλι μετράει 9 νίκες και 3 ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει την φετινή σεζόν για την Ευρωλίγκα και δέχεται κατά μέσο όρο 67 πόντους ενώ σκοράρει 72 κατά μέσο όρο.

Σε 17 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα από το 2003-2004 έχουν σημειωθεί κατά μέσο όρο 147 πόντοι ανά ματς. Οι πράσινοι σκοράρουν 72 πόντους σε κάθε αναμέτρηση ενώ οι Ισπανοί 75 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ευνοείται ξεκάθαρα στις αναμετρήσεις που οδηγούνται σε χαμηλό σκορ. Πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια με λιγότερους από 150 πόντους οι Πράσινοι έχουν 6 νίκες και 3 ήττες. Αντίθετα στα ματς με 150 ή περισσότερους πόντους η Μπαρτσελόνα προηγείται με 6-2 νίκες. Έτσι λοιπόν είναι λογικό οι Πράσινοι να επιδιώξουν σετ παιχνίδι με χαμηλό σκορ (1.91 πληρώνει στη Unibet να σημειωθούν κάτω από 142.5 πόντοι στο ματς).

Στα 3 από τα 4 παιχνίδια που έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του με την Μπαρτσελόνα έχει προηγηθεί από το ημίχρονο και μόνο το 2007 πήρε το ροζ φύλλο αγώνα ενώ έχανε στην ανάπαυλα του παιχνιδιού (2.70 πληρώνει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο).

Παίξε το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα στη Unibet με 100% Μπόνους! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ