2013-04-16 14:30:15
Φωτογραφία για Mε βούρδουλα...πάνε να κάνουν θανατηφόρο έργο!
Με αφορμή την επανεμφάνιση των αστυνομικών δυνάμεων καταστολής στην περιοχή του Ερινεού Αιγιάλειας, προκειμένου να επιβληθεί η έναρξη κατασκευής του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη θέση "Παπανικολού", ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Μετά από χρόνιες κάλπικες και "μαϊμού" διαδικασίες, μικροπολιτικά παιχνίδια, παλινωδίες και κοινωνικές εκρήξεις, οι "ταγοί" της δημοκρατίας του τόπου μας,με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, επιχειρούν να επιβάλουν ένα εγκληματικό έργο στην "Παπανικολού".

Οι συνεχιστές των πρωτεργατών (τέως Δημάρχων) του οργανωμένου σκουπιδότοπου εκεί - κ.κ Καλογερόπουλου και Κληρονόμου - νομίζουν ότι "έπιασαν στον ύπνο" τους κατοίκους στις Καμάρες για να μπει ο εργολάβος να ξεκινήσει τον "Χ.Υ.Τ.Α" και πανηγυρίζουν γι'αυτό! Να τα χαίρονται τα πανηγύρια τους αυτά! Μ' αυτά και μ' αυτά καταστρέφουν μια παρθένα περιοχή.Αντί σοβαρών επιχειρημάτων και διαλόγου προτάσσουν τα οικονομικά νούμερα και την πυγμή τους μέσω των ΜΑΤ.Ντροπή να συνδέουν κατ' αυτόν τον τρόπο τα ονόματά τους μ' ένα θανατηφόρο έργο "!


Σταθερά λέμε "όχι" σε έργα με το βούρδουλα! 'Όχι, να δαπανηθούν 8 εκατομμύρια ευρώ για έναν "Χ.Υ.Τ.Α" που θα μετατραπεί σε "Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων " σε δύο χρόνια, όταν θα είναι πια έτοιμο το Εργοστάσιο στου "Φλόκα". Καλύτερα να ματώσουμε σαν Δήμος να πληρώνουμε 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τη μεταφορά των σκουπιδιών εκτός νομού, παρά να καταστρέψουμε για πολλά χρόνια περιβαλλοντικά μια παρθένα περιοχή, όπως η "Παπανικολού", βλάπτοντας για πάντα ίσως την υγεία των κατοίκων στην Δυτική Αιγιάλεια"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ