2013-04-16 09:31:04
Φωτογραφία για Γεννήθηκε κι άλλος δικέφαλος καρχαρίας!
Εικόνες που δείχνουν το λάθος της φύσης και που δεν έχουμε ξαναδεί παρά μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας βγήκαν στην δημοσιότητα από Αμερικανό ψαρά που βρήκε κάτι... ασυνήθιστο στην ψαριά του.

Ο Christopher Johnson δούλευε ως ψαρά στον Ινδικό ωκεανό όταν μια έγκυους μπλε χαρχαρίας αλιεύτηκε κοντά στην Δυτική Αυστραλία το 2008. Όταν οι ναυτικοί άνοιξαν το ψάρι, βρήκαν το έμβρυο καρχαρία που βλέπουμε στην φωτογραφία. Ο Johnson είχε τις φωτογραφίες αλλά δεν τις δημοσίευε, μέχρι που λίγες εβδομάδες πριν ένα ακόμα αλιευτικό βρήκε έναν δικέφαλο καρχαρία σε νεαρή ηλικία κοντά στο Μεξικό.

Όταν είδε την ανακοίνωση για τον καρχαρία στις ειδήσεις, ο Johnson επικοινώνησε με το National Geographic και τους έστειλε τις εικόνες του που κρατήσε από το 2008 στο σπίτι του. Ο ψαράς είπε ότι δουλεύοντας σε εκείνη την περιοχή είχε πιάσει πολλούς έγκυους καρχαρίες και τους άνοιγε διότι η μονοθεσία της περιοχής επιτρέπει μόνο 20 καρχαρίες ανα σκάφος και μετρούσανε και τα έμβρυα, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναδεί ποτέ.

Πιθανώς το έμβρυο θα γινόταν δίδυμα αλλά δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαχωρισμού και μεγαλωσε με δύο κεφάλια και ένα σώμα. Σε περίπτωση που τέτοιοι καρχαρίες γεννηθούν δεν επιβιώνουν καθώς δεν μπορούν να κολυμπήσουν γρήγορα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ