2013-04-16 01:57:05
Φωτογραφία για Νεστορίδης: Ήθελαν να «καθαρίσουν» την ΑΕΚ
Ο θρύλος της Ένωσης μίλησε για τον εφιάλτη που ζει η ομάδα

Ο θρυλικός Κώστας Νεστορίδης μίλησε για καταστροφή που όλοι έβλεπαν αλλά δεν έκαναν τίποτα να την αποφύγουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportdog.gr:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας μετά τη χθεσινή... αποφράδα ημέρα;

«Είμαι συντετριμμένος. Με έχει κυριεύσει η λύπη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το χωράει ο νους μου αυτό το πράγμα που έχει συμβεί στην ΑΕΚ! Το πράγμα όμως φαινόταν ότι θα πάει κατά εκεί. Εδώ και πολλά χρόνια, βλέπαμε την καταστροφή να έρχεται κατά πάνω μας και δεν κάναμε τίποτα! Τα... θέλαμε και τα πάθαμε!»

Για την τροπή που πήρε το ματς της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό και την οριστική διακοπή του, ποια είναι η γνώμη σας;

«Μερικοί άμυαλοι πήδησαν μέσα και δημιουργήθηκαν όλα αυτά. Μα καλά είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στην ΑΕΚ; Εκτός και αν δεν ήταν ΑΕΚτζήδες και εσκεμμένα πάθαμε τη ζημιά που πάθαμε».


Ποια είναι τα λάθη της φετινής σεζόν;

«Εγώ είχα προειδοποιήσει τους διοικούντες πριν από 15 αγωνιστικές ότι με τον Λίνεν δεν πρόκειται η ομάδα να πάει μπροστά. Πήγαινα κάθε Παρασκευή και μιλούσα στα παιδιά. Έβλεπα πως φερόταν ο Γερμανός. Ο άνθρωπος δεν έκανε. Δεν τον συμπαθούσαν. Έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω ότι αν δεν συμπαθείς τον προπονητή σου δεν αποδίδεις. Έτσι, κάναμε μερικές νίκες αλλά δεν ήταν αρκετές για να μας "σώσουν". Ειδικά αν σε πολεμούν».

Θεωρείται ότι ο υποβιβασμός της ΑΕΚ ήταν "μεθοδευμένος";

«Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς, ότι θέλουν να "καθαρίσουν" την ΑΕΚ. Μας σφάζανε κάθε Κυριακή οι διαιτητές, χώρια τα μαγειρέματα των άλλων. Εγώ είχα μιλήσει στον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Του είχα πει "όλοι οι διαιτητές κυνηγάνε την ΑΕΚ". Του έφερα και παράδειγμα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πλατανιάς (σ.σ. ανατροπή του Ναζλίδη από Καραλή). Ο άνθρωπος όχι μόνο δεν μου απάντησε αλλά είχε το θράσος να μου πει: "Δεν παρακολουθώ τι γίνεται". Ποιος; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ! Αυτά είναι σκάνδαλα! Οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει να κατέχουν αυτές τις θέσεις. Κανένας δεν είναι σωστός και τίμιος!».

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει την επόμενη μέρα;

«Διοικητικά είναι δύσκολα τα πράγματα. Και σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις τους φιλάθλους να βάλουν από 5 ευρώ ο καθένας για να δημιουργηθεί κεφάλαιο. Τα χρέη είναι πολλά. Αλλά θα πολεμήσουμε!»
Πηγή: aek365 goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το χάπι χρυσώνεται…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το χάπι χρυσώνεται…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ