2013-04-16 00:33:45
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους μίλησε σε έντονο ύφος για τη εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Στην ομιλία του υπήρξαν «παράπονα», ανεβασμένοι τόνοι, αλλά και αξίωση για άμεση βελτίωση και οι ατάκες.

Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τους ποδοσφαιριστές του έκαναν μία συζήτηση γύρω από την εμφάνισή τους με τους "πράσινους", με τον Μίτσελ να διευκρινίζει ότι η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε και ότι θέλει «να γίνουμε καλύτεροι εδώ και τώρα!».

«Ξέρετε ότι δεν ήσασταν αυτοί που οφείλατε με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω από εσάς να δείξετε τι το μπορείτε να πετύχετε από εδώ και πέρα. Να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Πανθρακικού και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο Μίτσελ ανέβασε λίγο την... ένταση, βγάζοντας ένα αυστηρό πρόσωπο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους κάνει να καταλάβουν πως δεν ήταν αυτή η αναμενόμενη προσπάθεια από την πλευρά τους στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη.


Επίσης ο Ισπανός τεχνικός τους διευκρίνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ειδικά μετά από τέτοιες στιγμές. Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε το Κύπελλο και να ευχαριστήσουμε τα μέγιστα τον κόσμο μας».

Οι ερυθρόλευκοι, φυσικά, έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού λίγη ώρα πριν είχαν κουβεντιάσει μεταξύ τους για το παιχνίδι. «Είναι αναγκαίοι να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στην συνέχεια. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί», ήταν η απάντησή τους στα λεγόμενα του Μίτσελ.

Ένας εκ των παικτών που πήραν τον λόγο ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα μίλησε και ο Γιάννης Μανιάτης καθώς και άλλοι παίκτες. Ο διεθνής στόπερ και ως... παλαιότερος και ως αρχηγός απολαμβάνει τον σεβασμό τεχνικού τιμ και συμπαικτών και βγήκε μπροστά.

Μετά από ένα ματς που δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό, ο Αβραάμ έκρινε σκόπιμο να θέσει επί τάπητος τις σκέψεις των παικτών για την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Η συζήτηση διήρκησε αρκετά λεπτά και ειπώθηκαν πράγματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα και την εν γένει λειτουργία της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ