2013-04-16 00:10:06
Φωτογραφία για Aχαΐα: Σοκ στον Άνω Αλισσό! - Πατρινός βρέθηκε κρεμασμένος στη γέφυρα - Ποιον προειδοποίησε για την αυτοκτονία του
Αυτοκτονία δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τον 60χρονο άνδρα που βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας κρεμασμένος στη γέφυρα του Άνω Αλισσού, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που έμενε μόνος του στην Πάτρα, στις 3 τα ξημερώματα προειδοποίησε με μήνυμα τη σπιτονοικοκυρά του ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως ένιωθε μόνος και εισέπραττε αδιαφορία. Δυστυχώς η γυναίκα είδε το μήνυμα όταν ήταν ήδη αργά Το μηχανάκι του βρέθηκε στο δρόμο κοντά στη γέφυρα, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε περαστικός, που βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη ΒΙΠΕ , 9 άνδρες με 3 οχήματα, μαζί και ο Υποδιοκητής της υπηρεσίας κ. Γιάννης Καραμαλίκης, που κατέβασαν τον άνδρα από τη γέφυρα και ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ