2013-04-15 20:56:58
Φωτογραφία για ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ... ΣΑΣΠΕΝΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 0-3 ΣΕΤ
Ο Παμβοχαϊκός πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Ρέντη, καθώς νίκησε με 0-3 σετ τον Ολυμπιακό και έσπασε την έδρα των ερυθρόλευκων, πραγματοποιώντας σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Την Τρίτη ο 2ος τελικός.

Η ομάδα του Βραχατίου επικράτησε σχετικά εύκολα του Ολυμπιακού μέσα στο Ρέντη κι έκανε το 0-1 στους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών, πετυχαίνοντας το break!

Ο Παμβοχαϊκός ήταν καλύτερος στο μπλοκ και στην καλύτερη υποδοχή, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις σε μια κακή τους μέρα, με πολλα λάθη.

Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο σετ ήταν… μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν πολύ εύκολα στο υπέρ τους 0-2. Το τρίτο ήταν πιο ανταγωνιστικό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι δύο πόντους και τον Ολυμπιακό να προσπερνά με 23-22. Τελικά, οι παίκτες του Ζαλμά κράτησαν την ψυχραιμία τους και στο τρίτο match ball που τους παρουσιάστηκε, πήραν το παιχνίδι κι ολοκλήρωσαν το διπλό.


Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο και πάλι στο Ρέντη, την Τρίτη, ενώ μετά η σειρά θα μεταφερθεί για δύο σερί παιχνίδια (εφόσον χρειαστεί το τέταρτο) στο Βραχάτι.

Τα σετ: 17-25, 20-25, 26-28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Φιλίποβ, Σμαραγδής 7, Γιούρισιτς 3, Γιορντάνοφ 18, Ποτότσνικ 3, Χριστοφιδέλης 6, Στεφάνου (λ - 85%) / Μαρούλης 3, Κοκκινάκης 7, Παπαδόπουλος 2

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Τερζής 1, Πανταλέων 8, Καραγιάννης 11, Γιοβάνοβιτς 17, Μαντέκας 11, Καλντέιρα 13, Δημητρακόπουλος (λ - 61%) / Παπαδόπουλος, Κατσανεβάκης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ