2013-04-15 12:45:09
Φωτογραφία για ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ... ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΥΕΜΠΕΡ
Φήμες θέλουν τον Μαρκ Γουέμπερ στην Porsche από την επόμενη σεζόν, όπως αναφέρει σεσ δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τροφή για φήμες δίνει το βαρύ κλίμα που επικρατεί μεταξύ της Red Bull και του Μαρκ Γουέμπερ.

Αρχικά η ανυπακοή του Σεμπάστιαν Φέτελ εις βάρος του ομόσταβλού στο γκραν πρι της Μαλαισίας και στη συνέχεια η αστοχία των «κόκκινων ταύρων» κατά τη διάρκεια του πιτ στοπ του Αυστραλού που είχε ως συνέπεια την εγκατάλειψή του στην Κίνα, έβαλαν φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Γουέμπερ να σκέφτεται το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι μακριά από τη Red Bull και τη Formula 1.

Μετά το γκραν πρι της Κίνας τα σενάρια ήθελαν τον Γουέμπερ να μετακομίζει στην Porsche το 2014 και να συμμετέχει στο Le Mans 24 Hour. Μάλιστα, αυτό γράφτηκε στον επίσημο λογαριασμό του “Le Mans 24 Hour” στο twitter, «Ο Μαρκ Γουέμπερ στις 24 ώρες το 2014 με την Porsche… Ίσως…».

Ωστόσο, άμεση ήταν η απάντηση της Porsche με τον Βόλφγκανγκ Χατς να δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον Αυστραλό πιλότο.

«Υπάρχει ένα πλάνο, αλλά σίγουρα ο Μαρκ Γουέμπερ δεν βρίσκεται σε αυτό. Μπορεί να έχουμε κάποιους πιλότους από τη Formula 1, αλλά δεν είναι σίγουρο».

Πριν το γκραν πρι της Κίνας ο Μαρκ Γουέμπερ είχε δηλώσει πως για την επόμενη κίνησή του θα αποφασίσει το προσεχές καλοκαίρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ