2013-04-15 10:45:11
Φωτογραφία για ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Με το γκολ, που πέτυχε στο 87ο λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου διεύρυνε το σερί σκοραρίσματος κατά του Παναθηναϊκού, αφού ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε τον δρόμο προς τα πράσινα δίχτυα για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Ο «πιστολέρο», ο οποίος με το δικό του γκολ στο 87ο λεπτο ισοφάρισε σε 1-1 για λογαριασμό των ερυθρόλευκων σκόραρε για τέταρτη διαδοχική σεζόν με όσες ομάδες έχει υποδεχθεί τους πράσινους!

Η αρχή είχε γίνει πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου του 2009 όταν ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Μήτρογλου είχε θριαμβεύσει με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Ακολούθησε η περίοδος 2010-11, όταν ο Έλληνας διεθνής είχε σκοράρει ως παίκτης του Πανιωνίου στον οποίο αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους. Ο «πιστολέρο» είχε ανοίξει το σκορ στο 53ο λεπτό για τους Νεοσμυρνιώτες πριν ισοφαρίσουν οι πράσινοι με πέναλτι του Σισέ.

Το σερί συνεχίστηκε πέρυσι όταν ο Μήτρογλου είχε σκοράρει επί των "πράσινων" στο Περιστέρι, ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο στο 52' με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Επστάιν, πριν ισοφαρίσει σε 1-1 ο Λέτο στο 87', για να ακολουθήσει το χθεσινό του γκολ, με το οποίο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό στο 87'
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ