2013-04-15 10:00:16
Φωτογραφία για ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του κόσμου και το 1-1 στα αποδυτήρια με το ανάλογο... «ξενέρωμα» να υπάρχει.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ερυθρόλευκους μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν και πολλές. Κανείς δεν είχε την απαιτούμενη διάθεση μετά την ισοπαλία με τους "πράσινους" (1-1) για πολλά πολλά και μεγάλης διάρκειας κουβέντες, αφού άπαντες ήθελαν καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο και σε ένα ματς που διεξάγοταν μπροστά στον κόσμο τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τα μηνύματα των οπαδών του Ολυμπιακού τους έκανε σαφώς προβληματισμένους.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως απ' όλα όσα διέρρεαν «χρέωναν» το 1-1 στην δική τους εμφάνιση τους και μόνο. Κανένας δεν είχε να αναφέρει κάτι για τον Μίτσελ, που όμως έχει αρχίσει να δέχεται κριτική από τον κόσμο για τους χειρισμούς του και τις επιλογές του ενώ είναι σημαντικό για τους οπαδούς που δεν έχει κερδηθεί κανένα μεγάλο ντέρμπι (με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ).

Στο αγωνιστικό σκέλος νεότερα προβλήματα δεν υπάρχουν και η επόμενη προπόνηση ενόψει Πανθρακικού (την Πέμπτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου) είναι το πρωί της Δευτέρας, στις 10.30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ