2013-04-15 09:18:03
Φωτογραφία για «Καθαρά» τα πρατήρια υγρών καυσίμων
Αυτό έδειξε έρευνα που πραγματοποίησε η Ενωση Βενζινοπωλών με δειγματοληψίες από το 50% των πρατηρίων του Νομού.

Δεν εντοπίστηκαν νοθευμένα καύσιμα στα μισά πρατήρια του νομού Χανίων στα οποία πραγματοποιήθηκε έρευνα για την ποιότητα τους από την Ένωση Βενζινοπωλών και Πετρελαιοειδών σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης. Η Ένωση είχε την ευθύνη του δείγματος που αφορούσε στο 50% των πρατηρίων της πόλης και των περιαστικών δήμων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Πρατηριούχων Χανίων, Βαγγέλη Κώτσο από όποιον πρατηριούχο ζητήθηκε δείγμα το έδωσε χωρίς αντίρρηση. "Είναι πολύ θετικό ότι σε όλα τα δείγματα δε βρέθηκε κάτι".

Το πολυτεχνείο Κρήτης ανέλυσε τα δείγματα και έδωσε μια βάση δεδομένων στους πρατηριούχους βάση της οποίας θα συγκρίνονται μελλοντικές αναλύσεις για να διαπιστώνεται η ποιόητητα των καυσίμων που φτάνει από το διυλιστήριο στις αντλίες τους.


Όσο για το υπόλοιπο 50% των πρατηρίων που αφορά κυρίως τις απομακρυσμένες περιοχές του νομού ο πρόεδρος του κλάδου δεσμεύτηκε ότι και από αυτά θα παρθεί δείγμα για ανάλυση στο μέλλον.

Τέλος οι πρατηριούχοι που έδωσαν το παρόν στην αίθουσα του ΕΒΕΧ για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τους συζήτησαν και το θέμα του ταμείου τους καθώς παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τις επικουρικές τους συντάξεις μετά το κούρεμα του ταμείου και γι' αυτό εδώ και μήνες έχουν ήδη ξεκινήσει οι αγωγές. Να σημειωθεί ότι πριν το κούρεμα το ταμείο είχε 300 εκατομμύρια ευρώ ενώ τώρα οι πρατηριούχοι εκτιμούν ότι το ποσό είναι κάτω των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ