2013-04-14 21:03:34
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2
Την ύστατη ώρα ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2, βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 2-2 και να κρατηθεί ζωντανός στην προσπάθεια για τη σωτηρία. Το χρυσό γκολ στο 90' ο Σαρ.

 Το μεγάλο θέλω του ΟΦΗ για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης τον οδήγησε σε μία γεμάτη αφέλεια τακτική προσέγγιση του αγώνα. Οι Κρητικοί, χωρίς ίχνος υπομονής, βγήκαν μαζικά μπροστά από το πρώτο λεπτό, πίεσαν ασφυκτικά και είχαν δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη στο 3' αλλά δεν έδιναν... δεκάρα για την άμυνα.

Ο καλά στημένος από τον Παράσχο Ατρόμητος προηγήθηκε στην πρώτη καλή φάση του στο παιχνίδι (9'Ουτόντζι) και εν συνεχεία έβρισκε στρέμματα ελεύθερων χώρων στο μισό γήπεδο αφού ο ΟΦΗ είχε τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και οι Κρητικοί είχαν πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια τους, ο Ατρόμητος άγγιξε τουλάχιστον τρεις φορές το δεύτερο γκολ με κορυφαία την ευκαιρία του Σκόνδρα στο 25'.


Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να καν να απειλήσει. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος ήταν πολύ επικίνδυνος στο ανοιχτό γήπεδο και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ουντότζι προηγήθηκε με 2-0 βουβαίνοντας το "Γεντί Κουλέ".

Για να κρατηθεί όρθιος ο ΟΦΗ υπερέβαλλε εαυτόν. Γεμίζοντας συνεχώς μπάλες στην περιοχή, πίεσε ανορθόδοξα αλλά ασφυκτικά και μείωσε με τον Παπάζογλου στο 84. Ο Πετράκης από τον πάγκο του τα έπαιξε όλα για όλα, έριξε στο ματς τον Νύκταρη και στο 90' ο Σαρ με κεφαλιά έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους μέσα σε ντελίριο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ