2013-04-14 18:38:21
Φωτογραφία για Επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού!
Οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού την έπεσαν με κροτίδες και αντικείμενα στα μέλη της αποστολής του Τριφυλλιού.

Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού δέχτηκε η αποστολή των πράσινων κατά την άφιξη της με αποτέλεσμα να χτυπήσει ο Τάσος Λαγός, μια κροτίδα να πέσει δίπλα στους Γιάννη Αλαφούζο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο προκαλώντας κάποια προβλήματα στην ακοή και των δυο για λίγα λεπτά.

Με το που έφτασε το πούλμαν του Παναθηναϊκού και μετά από απόφαση του υπεύθυνου ασφαλείας της ομάδας του λιμανιού το πούλμαν σταμάτησε 15-20 μέτρα πριν από το προκαθορισμένο σημείο

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι οπαδοί του ΟΣΦΠ να βρεθούν σε απόσταση βολής από τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και να πετάξουν κροτίδες, καφέδες και αντικείμενα προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ένα από αυτά τα αντικείμενα βρήκε τον Τάσο Λαγό στο μάτι ενώ μια κροτίδα έσκασε δίπλα στους Γιάννη Αλαφούζο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο με αποτέλεσμα να τους δημιουργήσει πρόβλημα στην ακοή για λίγη ώρα.


Μετά από λίγα λεπτά παρενέβη η αστυνομία και τα παρατράγουδα δεν είχαν συνέχεια. Έκτοτε όμως δίνονται μάχες ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας έξω από το γήπεδο.

Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατέγραφε τα πλάνα και την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να δεχτεί και αυτός ρίψη αντικειμένων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ