2013-04-14 17:24:47
Φωτογραφία για ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο "sportdog.gr" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στους οπαδούς και τα προβλήματα του Παναθηναϊκού.

"Εύκολη βραδιά και ευκαιρία για νίκη που θα μείνει στην ιστορία", λέει χαρακτηριστικά.

"Τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου κρύβουν πάντα παγίδες. Ασχέτως της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων, ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει το πάνω χέρι, έχει πάρει το πρωτάθλημα, έχει καλύτερη ψυχολογία, είναι το φαβορί", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και συμπλήρωσε:

"Στόχος είναι να έχουμε μία εύκολη βραδιά, να κάνει μία μεγάλη νίκη και να μείνει στην ιστορία. Το έργο του Ολυμπιακού είναι πιο εύκολο από άλλες χρονιές και μπορεί να πετύχει μία ιστορική βραδιά, με πολλά γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλά του αγωνιστικά, έχουν προβλήματα οι παίκτες του, είναι ευκαιρία για άνετη νίκη.

Εγώ απλώς να ευχηθώ να έχουμε μία καλή βραδιά, με το ποδόσφαιρο και το θέαμα να βγαίνουν κερδισμένα και ο κόσμος να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα. Ευκαιρία είναι να δούμε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς άγχος".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ