2013-04-14 17:01:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Aυξάνονται τα περίπτερα που πωλούν χύμα τσιγάρα
Όλο και περισσότερα περίπτερα και στην Πάτρα αρχίζουν να στρέφονται στη λύση των… χύμα τσιγάρων προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καπνιστών πελατών τους. Στην αρχή της κρίσης, η επιστροφή στα χύμα τσιγάρα αποτελούσε μεγάλη είδηση, αλλά λόγω της αυξανόμενης τάσης των καπνιστών να επιλέγουν τη συγκεκριμένη λύση, εντάχθηκε στα συνηθισμένα θέματα. Βλέπουμε όμως τώρα ότι και στην Πάτρα όλο και περισσότερα είναι τα περίπτερα που διαθέτουν το προϊόν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Τις προηγούμενες ημέρες ακούσαμε το ίδιο και για τον Πύργο. Θυμίζουμε ότι στη χοντρική τα χύμα τσιγάρα πωλούνται προς 6 ευρώ τα 100 τεμάχια ενώ υπάρχει και χύμα καπνός ο οποίος διατίθεται προς 20 ευρώ το κιλό ενώ σε πολλές περιπτώσεις τον βρίσκεις ακόμα και 15 ευρώ το κιλό. Στο μεγαλύτερο ποσοστό ο χύμα καπνός έρχεται απευθείας από τα χωράφια της Αιτωλοακαρνανίας και της Μεσσηνίας.

Παράλληλα, υπάρχει καπνός για να φτιάξεις τσιγάρα, χρησιμοποιώντας ειδικό μηχάνημα, (το οποίο κάνει θραύση) καθώς και έτοιμα τσιγαρόχαρτα. Γεγονός που δείχνει ότι λόγω κρίσης όλο και πιο πολλοί καπνιστές κάθονται σπίτι και κατασκευάζουν τα δικά τους τσιγάρα.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ