2013-04-14 12:58:03
Φωτογραφία για ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ FINAL4... ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο Γιάννης Ιωαννίδης θεωρεί σίγουρη τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο F4 της Ευρωλίγκας, ενώ πιστεύει πως είναι δύσκολη η διπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Λονδίνο.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναλυτικά:

«Κάνει τη διαφορά ο Διαμαντίδης, είναι αδυναμία μου. Αυτήν τη στιγμή προσφέρει τα μέγιστα και η τελευταία προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αποδεικνύει ότι έχει ψυχική δύναμη, μόνο έτσι θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Μην μπερδεύετε τι έκανε ο Νίκος Γκάλης με τον Διαμαντίδη. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει!».

Για τις μάχες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Ο Παναθηναϊκός δεν άρχισε καλά, αλλά έχει μεγάλη βελτίωση. Στα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε επάξια, έπαιξε στα ίσα και έχει τώρα το πλεονέκτημα. Είναι δύσκολη η διπλή η εκπροσώπηση στο Λονδίνο
. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο φάιναλ φορ. Έχει ήδη το 2-0. Αν θα πάρει τουλάχιστον ένα παιχνίδι έξω προκρίθηκε. Ακόμη κι αν δεν νικήσει στην Κωνσταντινούπολη θα έχει το τελευταίο στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός θέλει προσήλωση στο έργο του, σκληρή άμυνα, ομαδικό παιχνίδι, ο καθένας για όλους. Έχει πάθος, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι Τούρκοι δεν έχουν τακτική σωστή, παίζουν άναρχα. Δεν παίζουν σκληρή άμυνα, μπορεί να είναι ως άτομα καλοί, αλλά ομάδα δεν έχουν κάνει. Ο Ολυμπιακός βατά έφτασε ως εδώ».

Για την αντιπαράθεση που υπάρχει με την Ομοσπονδία για τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης: «Η επιχορήγηση είναι μειωμένη 30% σε σχέση με το 2012, σε εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Η μείωση είναι 30% στις μεγάλες ομοσπονδίες, 15% στις πιο μικρές και στους οργανισμούς αθλητών... μηδέν. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και τον ιδιωτικό τομέα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ορισμένα πράγματα ο καθένας, δε γίνεται να περιμένουμε μόνο από την Πολιτεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ