2013-04-14 06:06:03
Φωτογραφία για Citroën Wild Rubis Concept
Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Σαγκάη, η Citroën παρουσιάζει το νέο μέλος της... ανατρεπτικής σειράς DS. Το Wild Rubis αποτελεί τον προπομπό του μελλοντικού SUV της σειράς DS.

Σχεδιαστικά τo Wild Rubis εντυπωσιάζει με τον ιδανικό συνδυασμό δύναμης και φινέτσας. Το μοναδικό του στυλ εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της σειράς DS, την υψηλή αισθητική, το πάθος και τη φαντασία, στοιχεία τα οποία πλαισιώνονται από κορυφαία ποιότητα και τεχνολογία αιχμής. Την κίνηση του Wild Rubis εξασφαλίζει ένα plug-in υβριδικό σύστημα. Η προσέγγιση των μηχανικών και σχεδιαστών της Citroën είναι για ακόμα μία φορά ανατρεπτική.

Σχεδιασμένο στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της μόδας, το πρωτότυπο Wild Rubis χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές γραμμές ενός SUV, οι οποίες όμως χρησιμοποιούν τους ραφιναρισμένους κώδικες αισθητικής της σειράς DS. Με διαστάσεις 4,7μ. μήκος, 1,95μ. πλάτος και 1.59μ. ύψος, η νέα δημιουργία της μάρκας χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά μεγάλο μεταξόνιο των 2.9μ. Οι τροχοί διάστασης 21ιντσών συμπληρώνουν την εικόνα μαζί με τις ξεχωριστές στυλιστικές λεπτομέρειες, όπως οι μπάρες οροφής που ενισχύουν την αίσθηση της δύναμης και εκπλήσσουν με τον τρόπο που ενσωματώνονται στο αμάξωμα.


Το Wild Rubis χρησιμοποιεί στυλιστικά στοιχεία που έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Numéro 9. Η μάσκα με το φωτιζόμενο λογότυπο και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα -εξ’ ολοκλήρου τεχνολογίας LED- μαγνητίζουν, όντας ένα αμάλγαμα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Αντίστοιχα τα πίσω φωτιστικά σώματα δίνουν την αίσθηση ότι αποτελούν προέκταση του αμαξώματος, με το νίκελ περίγραμμα τους να θυμίζει τον τρόπο που σε ένα κόσμημα περικλείεται ένας πολύτιμος λίθος.

Κάθε λεπτομέρεια στο Wild Rubis έχει επεξεργαστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια, στοιχείο που άλλωστε χαρακτηρίζει όλα τα μέλη της σειράς DS. Από τα χρωμιομένα στοιχεία, τα φωτιστικά σώματα, τα εκλεκτά υλικά ακόμα και την υφή των τροχών, όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά συμβάλουν στη δημιουργία ενός συνόλου που εκπλήσσει. Το βαθύ κόκκινο χρώμα, μεταβάλλεται με την ένταση του φωτός, όπως αντίστοιχα συμβαίνει σε ένα πολύτιμο ρουμπίνι, χαρακτηριστικό που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος.
PeriTroxon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ