2013-04-13 22:28:28
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : ΔΙΚΑΙΑ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Την πλήρη ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς της ΑΕΚ ανέλαβε ο Απόστολος Οικονόμου, μετά την ήττα της «Ένωσης» από τον Ολυμπιακό στον τελικό του final four του Κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών.

Ο τεχνικός της περυσινής πρωταθλήτριας ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, όμως πιστεύει πως οι αθλήτριες του έδωσαν και την ψυχή τους σε όλους τους αγώνες. Θεωρεί πως ο αγώνας κρίθηκε σε σερβίς και υποδοχή των αντιπάλων, πιστεύει πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια και τους δύο τίτλους και του έδωσε συγχαρητήρια, αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί ως υπεύθυνος του τμήματος ξέρω ότι τους προσφέραμε πίκρα. Ξέραμε ότι σήμερα ήταν τα γενέθλια του συλλόγου, που συμπληρώνει 89 χρόνια ζωής και θέλαμε να τους προσφέρουμε χαρά. Πέρα από τις όποιες ατυχίες είχαμε, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της αποτυχημένης χρονιάς, αλλά θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ ότι δώσαμε και την ψυχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.


Ευχαριστώ τις κοπέλες για την συνεργασία και, παρά τις δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις που περάσαμε, κρατήσαμε μακριά από την ομάδα τα όποια προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα είχε ηθική και αξιοπρέπεια.

Ήξερα ότι για να νικήσουμε, έπρεπε να έχουμε τα ίδια επίπεδο με τον Ολυμπιακό σε σερβίς και υποδοχή. Με εξαίρεση το πρώτο σετ, δεν τα καταφέραμε κι έτσι τελειώσαμε έχοντας δεχτεί 15 άσους κι εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων.

Οι τέσσερις νίκες του Ολυμπιακού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείχνουν ότι είναι δίκαια ο νταμπλούχος και του δίνουμε συγχαρητήρια. Από κει και πέρα, θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, ωστόσο το σημαντικό είναι η ομάδα να παραμείνει σε ‘τροχιά’ πρωταθλητισμού είτε με εμένα στον πάγκο, είτε χωρίς εμένα.

Θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη από τον κόσμο και εύχομαι να έρθουν καλύτερες ημέρες για το τμήμα, ενώ εύχομαι ταχεία ανάρρωση τόσο στην Τοτσίδου, όσο και στην Παπαγεωργίου, που χτύπησε πάλι στον ώμο της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ