2013-04-13 21:24:20
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
Ο Μπερντ Στορκ ήταν ευχαριστημένος από το 3-0 με τον Παναθηναϊκό αν και περίμενε περισσότερα γκολ λόγω ευκαιριών ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει νίκη του Ολυμπιακού την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φέραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αν και περίμενα πιο πολλά γκολ. Από ένα σημείο και έπειτα βέβαια δεν παίξαμε τόσο καλά. Λειτουργούσαμε περισσότερο με μακρινές μπαλιές και δεν βάζαμε την μπάλα κάτω. Θα πρέπει να παίζουμε πιο καλό ποδόσφαιρο σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι να ενεργούμε έτσι. Κάναμε όμως πολλές ευκαιρίες.

Για τις ευκαιρίες που χάσαμε θέλω να πω αρχικά πως είμαι ικανοποιημένος που δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι βασικό αυτό. Είναι σημαντικό το να κάνεις φάσεις. Είναι όμως μικρά παιδιά και πολλές φορές πάνω στο πάθος και στην έντασή τους και στην πίεση που βγάζουν για να βάλουν το γκολ αυτό δεν έρχεται. Πρέπει να μάθουν ακόμα πράγματα.


Είναι όμως καλό που δεν δεχθήκαμε τέρμα πίσω. Είναι λοιπόν θετικό που βγάζουμε φάσεις αλλά αρνητικό που δεν βάλαμε πιο πολλά τέρματα βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Φυσικά και θα είμαι στο Καραϊσκάκη. Όλοι θα είμαστε εκεί. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα ματς. Είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι. Πρέπει να κερδίσουμε. Όλοι θέλουμε τη νίκη.

Πριν έρθω στον Ολυμπιακό δεν ήξερα το πως ήταν τα παιχνίδια αυτά. Τώρα όμως ξέρω πάρα πολύ καλά και καταλαβαίνω ακριβώς το τι σημαίνουν για όλους εμάς. Όσο για το δικό μας πρωτάθλημα θέλουμε 3 νίκες στα ματς που απομένουν ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι Λυκογιάννης και Ρουγκάλας είναι δύο καλοί παίκτες και είναι θετικό που έβαλαν γκολ.

Για τον πρώτο καλό είναι να μάθει να δουλεύει σε πιο μεγάλη πίεση. Ο Κώστας από την άλλη είναι ηγέτης με όλη την σημασία της λέξεως με την ομάδα. Εμείς τώρα θα πανηγυρίσουμε για τη νίκη. Μετά όμως θα πρέπει να παίξουμε όλα μας τα παιχνίδια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να τα κερδίσουμε όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ