2013-04-13 17:40:03
Φωτογραφία για Το chino παντελόνι αντικαθιστά φέτος το τζιν
Τι να προσέξεις και τι να αποφύγεις για να..αποκτήσεις το παντελόνι της σεζόν 

Το τζιν παντελόνι είναι αναντικατάστατο, αγαπημένο και σχεδόν, συνήθεια.

Αλλά τα chinos κάνουν φέτος δυναμική είσοδο και έρχονται από όλα τα μεγάλα brands και από τους σχεδιαστές ως η καλύτερη πρόταση που θα αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα casual παντελόνια.

Μεταξύ μας πάντως πέρα από το στυλ, είναι τα πιο βολικά, δροσερά και εύκαμπτα παντελόνια που μπορεί κανείς να βάλει όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.

To βασικό

Asos

Είναι το κλασικό καλοκαιρινό παντελόνι που το ξέρουμε και θα συνεχίσουμε να το ξέρουμε και να το φοράμε για χρόνια. Είναι αυτό που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σε επαγγελματικά ραντεβού, σε βαφτίσια και γάμους το καλοκαίρι και που δεν μας κάνει ποτέ να αισθανόμαστε άβολα. Συνήθως το ύφασμα του είναι μαλακό η γραμμή του χαλαρή και ταιριάζει με ότι θέλουμε και για όπου θέλουμε να πάμε. Φοριέται με σακάκι, με t- shirt και με ότι χρειαστεί και πάντα δείχνει σωστό.


Burberry

Tip: Επίλεξε ένα ουδέτερο χρώμα (μπεζ, μπλε, γκρι) ώστε να είναι το παντελόνι μπαλαντέρ και να το φοράς παντού.

Το skίnny

Burberry

Για αυτούς που έχουν λεπτά και ψηλά πόδια το chino έχει φτιαχτεί σχεδόν από όλες τις εταιρίες και τους designers σε πιο στενές γραμμές, δημιουργώντας ένα πιο μοντέρνο στυλ. Τους ζεστούς μήνες προτιμάμε παντελόνια που είναι στενά στα πόδια και χαλαρά στη μέση και φυσικά, σε υλικό που να μην "τραβάει" στα γόνατα όταν καθόμαστε. Επειδή το skinny chino απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που είναι πιο τολμηροί με τη μόδα αξίζει να φορεθεί σε έντονο χρώμα.

Tip: Όταν το δοκιμάσεις κάθισε σε μια καρέκλα για να δεις πόσο σε βολεύει στις κινήσεις, γιατί αν είναι σε λάθος γραμμή και ύφασμα μπορεί να είναι ασφυκτικό.

Με λεπτομέρειες

Dsquared

Τα chinos αποτελούν συχνά καμβά για τους σχεδιαστές, ώστε με μερικές μικρές σχεδιαστικές ή χρωματικές λεπτομέρειες να γίνουν πιο "περίεργα" και καθόλου συνηθισμένα. Άλλωστε, οποιαδήποτε αλλαγή και να υποστεί ένα chino δύσκολα θα γίνει εκκεντρικό η κακόγουστο ακόμα και για τους άντρες με πιο σοβαρό στυλ. Ακόμα και οι designers που είναι οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές της απλότητας στο σχεδιασμό έχουν υποκύψει στο να δώσουν μια παραπάνω πινελιά σε ένα chino τους.

Tip: Συνδύασέ τα με πολύ απλά πουκάμισα και Τ-shirts ώστε να αποφύγεις ένα "φλύαρο" look.

Τα ξεβαμμένα

Humor

Όπως και στα jeans έτσι και στα chinos υπάρχουν και αυτά που έχουν επεξεργασμένο ύφασμα, είτε για να μοιάζουν πιο used είτε να κάνουν κάποιες εναλλαγές στο χρώμα σε διάφορα σημεία όπως, τα γόνατα και τις τσέπες. Αυτή η εκδοχή είναι για πιο casual εμφανίσεις και είναι πολύ καλύτερα όταν φοριούνται με απλά t-shirts, polos ή πουκάμισα που έχουν μαλακούς γιακάδες και φυσικά, όχι με γραβάτα. Στην ουσία τα ξεβαμμένα chinos έχουν ακριβώς την ίδια χρήση με τα ξεβαμμένα jeans, φοριούνται σε πιο χαλαρές στιγμές για πιο casual στυλ.

Tip: Επειδή τα ξεβάμματα είναι μοναδικά για το κάθε παντελόνι βρες τη "φθορά" ή το ξέβαμμα που σου αρέσει και σε άλλα παντελόνια της ίδιας μάρκας στο ίδιο νούμερο. Και όμως θα δεις διαφορές.

Πηγή: missbloom.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ