2013-04-13 12:31:02
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Ιερισσού όλο το σαββατοκύριακο
Πέρα από τα μπλόκα που έχουν στήσει στο δρόμο της Ιερισσού και τα οποία θα ανοίγουν μόνο από τις 9-10 το πρωί και από τις 6-7 το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή, που είναι και η μέρα της απολογίας των δύο συλληφθέντων, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, έχουν προγραμματίσει και άλλες κινητοποιήσεις, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσουν στην επεισοδιακή σύλληψη των δύο συντοπιτών τους οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση που έγινε στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, χθες το απόγευμα μοίρασαν ενημερωτικό υλικό μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρίαεξώ από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ στις 14:00 έχει οριστεί και νέα συγκέντρωση στην Πλατεία Ναυαρίνου.


Ήδη γύρω στις 12.00 άρχισαν να συγκεντρώνονται διαδηλωτές στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου και έστησαν πανό. Την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους της Χαλκιδικής εκφράζουν με την παρουσία τους επιτροπές από διάφορους δήμους της Θεσσαλονίκης, από το δήμο Καλαμαριάς, Παύλου Μελά, Βόλβης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Λαγκαδά. Ωστόσο, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να έρθουν στην πόλη κάτοικοι από την περιοχή της Ιερισσού, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνουν στα χωριά τους προκειμένου να παραγματοποιήσουν εκεί ξεχωριστές διαδηλώσεις και να ταξιδέψουν μαζικά αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή έχει δοθεί και νέο ραντεβού στις 11:00 το πρωί, αυτή τη φορά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και θα απολογούνται οι δύο συλληφθέντες.
thousandnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ