2013-04-13 05:56:04
Φωτογραφία για Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Βουδαπέστης
Με την ένταξη της Βουδαπέστης στο πρόγραμμα της Aegean Airlines και την έναρξη των πτήσεων από τις 15 Μαΐου, η Αθήνα επανασυνδέεται και πάλι... αεροπορικά με την ουγγρική πρωτεύουσα, που είχε διακοπεί με το προ μηνών κλείσιμο του ουγγρικού αερομεταφορέα MALEV.

Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό από την Ουγγαρία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία ουγγρικών τουριστικών οργανισμών - πολλοί από τους οποίους ανήκουν σε Έλληνες ομογενείς - εμφανίζεται ήδη μια αύξηση στις κρατήσεις για την Ελλάδα, της τάξης του 20% σε σχέση με πέρυσι.

Το θερινό πρόγραμμα πτήσεων Αθήνα-Βουδαπέστη της Aegean ξεκινά στις 15 Μαΐου και λήγει στις 26 Οκτωβρίου. Οι δύο πρωτεύουσες θα συνδέονται αεροπορικά τρεις φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, ενώ μέσω Αθήνας θα είναι δυνατή η ανταπόκριση προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη.

Σε ετήσια βάση περίπου 150.000 Ούγγροι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση τόσο στην αγορά των οργανωμένων ταξιδιών στην Ουγγαρία όσο και στις προτιμήσεις των Ούγγρων ως θερινός τουριστικός προορισμός στο εξωτερικό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ