2013-04-12 15:00:17
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ως σκέψη στους ιθύνοντες τον Ολυμπιακό η συνεργασία με ομάδα που παίζει σε μικρότερη κατηγορία, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι παίκτες των ακαδημιών. Πολλές είναι οι φορές που κάποιοι από τους παίκτες δίνονται δανεικοί ή μένουν ελεύθεροι με συνέπεια να τους χάσει ο σύλλογος, κάτι που δεν θα γίνεται εφόσον επιτευχθεί μια τέτοια συνεργασία.

Επειδή το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει τη δημιουργία ομάδας με την ονομασία Ολυμπιακός Β όπως στο εξωτερικό, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ήδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος", κινήσεις για συνεργασία με τη Γλυφάδα, ομάδα στην οποία θα μπορούν να αξιοποιηθούν τα νέα αστέρια του Θρύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, μάλιστα, χρέη τεχνικού διευθυντή πρόκειται να αναλάβει ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο ΑΟ Γλυφάδας αγωνίζεται στη Football League 2 και έχει στόχο να κερδίσει την άνοδό του στη Football League. Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει και πλέον αναμένονται τα επόμενα, σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ