2013-04-12 14:33:04
Φωτογραφία για Φ. Αλεξόπουλος: Όχι στις εξώσεις, όχι στην δημιουργία νέων αστέγων
Προς Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Κ. Υπουργό Ρουπακιωτη Αντώνιο

Κ. Υπουργέ

Θέλω να σας ενημερώσω με την επιστολή μου αυτήν για ένα σοβαρό θέμα που σιγά –σιγά παίρνει την μορφή κοινωνικής «χιονοστιβάδας» και θεωρείτε ως μείζον πολιτικό θέμα ως προς την άμεση επίλυση του . Είναι σίγουρο ότι έχει υποπέσει στην αντίληψη σας το γεγονός που θα σας αναλύσω παρακάτω και παρακαλώ όπως δώσετε την πρέπουσα σημασία εις το έγγραφο μου προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση ..

Σας γνωρίζω Κ. Υπουργέ ότι είμαι μέλος του Δ. Σ ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, εκτός, από Πολιτευτής Νομού Ηλείας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες .

Η Ενασχόληση μου με τα Κοινά είναι ένας τρόπος προσέγγισης των προβλημάτων της Κοινωνίας , που μου δίνει την δυνατότητα της παρακολούθησης των προβλημάτων των πολιτών από άλλη οπτική γωνία, έτσι , καταγράφοντας την αγωνία των πολιτών για το αύριο μεταφέρουμε τα προβλήματα εις τους Αρμόδιους Φορείς ώστε να τα επιλύουν ..


Κ. Υπουργέ

Λόγο της Οικονομικής Κρίσης που μαστίζει την χώρα, πολλοί πολίτες, έχοντας χάσει σημαντικό μέρος από τα εισοδήματα τους, βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία αποπληρωμής, με τρομακτικό παράδειγμα την καθυστέρηση στην καταβολή ακόμα και του Ενοικιου για την ενοικίαση της κατοικία τους ….

Αποτέλεσμα αυτής της κρίσης που βιώνουμε είναι να υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες που βρίσκονται ήδη στον δρόμο και υπάρχουν ήδη πολλές οικογένειες που είναι υποψήφιες για εκδίωξη από την στέγη τους λόγο μη καταβολών του Ενοικιου.

Πρόταση μου, η Έκκληση είναι: ότι το νέο κοινωνικό απόστημα που γεννήθηκε από την κρίση πρέπει να καταπολεμηθεί. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης με νομοθετική ρύθμιση θα πρέπει άμεσα να φροντίσει ώστε κανείς από τους συμπολίτες μας, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι θύμα της οικονομικής κρίσης , με χωρίς Εισόδημα , η και με χαμηλό εισόδημα, να μην μπορεί να του γίνει έξωση μέχρι να ξαναβρεί την αγοραστική του Δύναμη. Είναι θέμα πολιτικής ηθικής αρχής και πολιτικής κοινωνικής συνοχής να αφουγκραστούμε και να βοηθήσουμε να σταθούν όρθια τα μεσαία χαμηλά εισοδήματα , Η Ραχοκοκαλιά της Οικονομίας ….

Όχι στις Εξώσεις ,Όχι στην «Δημιουργία Νέων» Άστεγων .

Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε διευκρίνηση . Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ