2013-04-12 09:52:03
Φωτογραφία για Tips για αψεγάδιαστο μακιγιάζ
Το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας είναι πολύ σημαντικό ώστε να δώσει την εικόνα της νύφης που ονειρεύεστε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να μοιάζετε στην πραγματική εικόνα του εαυτού σας και όχι σαν καρικατούρα είτε από υπερβάλλον ζήλο είτε απλά από λάθος.

Για να καταλήξετε στο αψεγάδιαστο πρόσωπο που ονειρεύεστε ξεκινήστε από νωρίς. Το τέλειο μακιγιάζ δεν χρειάζεται απλά ακριβά προϊόντα ή τον κορυφαίο make-up artist, χρειάζεται πάνω απ’ όλα υγιές δέρμα και αυτό είναι που θα πρέπει να φροντίσετε να αποκτήσετε.

Γνωρίζοντας την ημερομηνία του γάμου σας, ξεκινήστε τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα με μια επίσκεψη σε ένα δερματολόγο στην περίπτωση που το δέρμα σας έχει προβλήματα όπως δυσχρωμίες, κηλίδες, σημάδια. Ο δερματολόγος σας είναι αυτός που θα σας συμβουλέψει και θα σας φροντίσει με τη σωστή θεραπεία ώστε το δέρμα σας να αποκτήσει την υγιή και λαμπερή όψη που του αξίζει. Αν οι ανάγκες του δέρματός σας δεν είναι τόσο μεγάλες τότε μια επίσκεψη στον αισθητικό σας αρκεί.


Σε κάθε περίπτωση, το μυστικό για φωτεινό δέρμα είναι η ενυδάτωση. Επενδύστε χρόνο και χρήμα σε προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης πολύ πιο πριν την μεγάλη ημέρα του γάμου σας. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας θα είναι ορατά σε εσάς χαρίζοντας σας κέφι και αυτοπεποίθηση αλλά και ο μακιγιέρ σας θα μπορέσει να δουλέψει πάνω σε μια υγιή επιδερμίδα με αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν.

Θυμηθείτε να κοιμάστε αρκετά και να πίνετε άφθονο νερό ώστε να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας και εκ των έσω. Παρά το τρέξιμο και το άγχος για τις ετοιμασίες του γάμου σας θυμηθείτε ότι αυτό που πρέπει να είναι τέλειο πάση θυσία είναι ο ίδιος σας ο εαυτός.

Μέχρι τότε, παράλληλα με την περιποίηση του δέρματός σας, μπορείτε να πειραματιστείτε σε διαφορετικά είδη μακιγιάζ από αυτό που έχετε συνηθίσει ώστε να δείτε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Για πιο τολμηρές αλλαγές συμβουλευτείτε τον μακιγιέρ που θα επιμεληθεί το μακιγιάζ στο γάμο σας και κάντε μερικά δοκιμαστικά. Έτσι η επιτυχία θα είναι εγγυημένη.
gamoi.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ