2013-04-12 07:35:04
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Κακλαμάνης για κλήτευση Γ. Παπανδρέου στην προανακριτική για λίστα Λαγκάρντ
Από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου μιλώντας... χθες στη Βουλή ο πρώην πρόεδρός της κ.Απόστολος Κακλαμάνης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην «προανακριτική» επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ» και σε όσα μέλη της παραβιάζουν την απόφαση της Βουλής και περιφέρονται στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες ξεχνώντας ότι ασκούν εισαγγελικά καθήκοντα και ότι δεν μπορούν να διασύρουν τον εαυτό τους και το θεσμό που υπηρετούν.

«Είναι έξι μήνες που καταδημαγωγείται ο ελληνικός λαός με την περίφημη «λίστα Λαγκάρντ». Για άλλη μία φορά θα πω σε αυτούς που θεωρούν αφελείς τους Έλληνες ότι η λίστα αυτή σταματάει το 2005. Πρέπει να ερευνηθεί.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί αυτή η υπόθεση να επικαλύπτει – κάνουμε εδώ το αντίθετο από ό,τι κάνουν τώρα οι Κύπριοι – εκείνους που από το 2008, ενόψει της κρίσεως και από την έκρηξή της μέχρι και τώρα, έχουν βγάλει τα λεφτά τους στις τράπεζες του εξωτερικού. Και εμείς εδώ μιλάμε για τις καταθέσεις του 1980 και του 1990 στη «λίστα Λαγκάρντ». Ε, λοιπόν δεν μπορεί να αντέξει κανείς τόση υποκρισία!..


Κοντεύουμε να ξεχάσουμε για ποιόν συγκροτήθηκε η «προανακριτική» επιτροπή.

«Το άκρον άωτον πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης ήταν το χθεσινό. Μου θύμισε τα περί Ανδρέα Παπανδρέου ως δήθεν αρχηγού της 17 Νοέμβρη, που όλη τη δεκαετία του 1980 νόμιζαν ότι με αυτά θα κανοναρχούν το λαό.

Τώρα, λοιπόν, βρήκαμε να φέρουμε σιδηροδέσμιο τον Γιώργο Παπανδρέου για να καταθέσει ως μάρτυς.

Αλλά πρέπει να κλείσει αυτή η ιστορία κυρία Πρόεδρε.

Πρέπει το υλικό που στοιχειοθετεί συγκεκριμένα αδικήματα, να μας το φέρουν, για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ