2013-04-11 15:21:30
Φωτογραφία για Δήμαρχος Πατρέων: Tα προβλήματα της Πάτρας δεν λύνονται με έκτροπα – Δείτε τον χώρο όπου συζητείται η κατασκευή του ΣΜΑ
Συνέντευξη τύπου για τα χθεσινά γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και για τον χώρο στο Παυλόκαστρο, όπου συζητείται η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωση Απορριμμάτων, παρέθεσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Πατρέων, κ.Γιάννης Δημαράς.

Αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν χθες από μερίδα συμπολιτών κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας το οποίο συζητούσε την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ο Δήμαρχος καταδίκασε τα επεισόδια, ενώ επισήμανε σε υψηλούς τόνους ότι τα προβλήματα της Πάτρας δεν λύνονται με τέτοιο είδους συμπεριφορές και έκτροπα.

Τόνισε μάλιστα πως η ανοχή που δείχνει η Σημοτική Αρχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα έχει ως στόχο να πείσει τους συμπολίτες ότι τα ζητήματα μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν και ότι το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να καταλήγει σε αποφάσεις με διάλογο και αντίλογο. Παράλληλα, εξέφρασε την συμπαράστασή του στους Δημοτικούς Συμβούλους που έπεσαν θύματα των επεισοδίων. Αναφέρθηκε στην Τασία Παπαντωνοπούλου, που δέχθηκε ένα μπουκάλι, τον Παναγιώτη Βαφέα, που απειλήθηκε ότι εάν ψήφιζε διαφορετικά θα έβγαινε από την αίθουσα «φαλτσέτα», τον Χρήστο Γκόλοφη που γρονθοκοπήθηκε, τον Γιάννη Μανέτα που προπηλακίστηκε, τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας κ.α.


Παράλληλα σήμερα η δημοτική Αρχή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τον χώρο στο Πολύκαστρο όπου συζητείται η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωση Απορριμμάτων καθώς και άλλων που λειτουργούν, δίπλα σε κατοικημένες περιοχές στην Αττική.

ΣΜΑ Γλυφάδας
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ