2013-04-11 14:45:08
Φωτογραφία για «Ήξερα από πέντε χρονών ότι ήμουν άνδρας» δηλώνει η Kρητικιά που άλλαξε φύλο
Η ιστορία της 30χρονης Κρητικιάς που έκανε αλλαγή φύλου έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ως άνδρας πλέον ετοιμάζεται για γάμο με την αγαπημένη του και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Από πέντε χρονών ήξερα ποιος ήμουν και γνώριζε και το περιβάλλον μου», δήλωσε στο cretalive και συνέχισε: «Υπήρχαν και κακόβουλοι, όμως κατ' επιλογή απέφευγα να τους συναναστρέφομαι. Ίσως ήταν ένας τρόπος άμυνας, προστασίας»

Ο 30χρονος που γεννήθηκε ερμαφρόδιτος και δηλώθηκε στο ληξιαρχείο ως κορίτσι, υπεβλήθη πρόσφατα σε επέμβαση αλλαγής φύλου και έπειτα από προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατάφερε να αλλάξει τα στοιχεία του. Τώρα πια δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να προγραμματίσει το γάμο με την επί 12ετία σύντροφό του. «Αυτή είναι το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα παντρευτούμε την ημερομηνία που γνωριστήκαμε και μου άλλαξε την ζωή». Δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Νωρίτερα αναμένεται αν κληθεί να υπηρετήσει κανονικά τη στρατιωτική του θητεία. Δίχως να φοβάται αν θα πέσει θύμα σεξουαλικού ρατσισμού. «Κανείς δεν είναι τέλειος. Εγώ πιστεύω στον Θεό. Ήξερα ποιος ήμουν και ποιος είμαι. Πάνω απ' όλα με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι άνθρωπος. Σαφώς και υπάρχει ρατσισμός. Ας κοιτάξει όμως ο καθένας τα δικά του και το σπίτι του. Να κάνει την αυτοκριτική του. Έτσι θα γίνουμε καλύτεροι».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ