2013-04-11 09:13:55
Φωτογραφία για Πέμπτη μέρα ερευνών για τον άτυχο Γιώργο στην Ιεράπετρα
Συνεχίζονται για 5η μέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου Γιώργου Κουβάκη που την περασμένη Κυριακή χάθηκε στη θάλασσα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε με τρεις ακόμα φίλους του με προορισμό τη Χρυσή αναποδογύρισε λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Στις έρευνες που έχουν επεκταθεί γεωγραφικά συμμετέχουν δυνάμεις του λιμενικού, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς επίσης ιδιωτικά αλιευτικά σκάφη, μέλη εθελοντικών οργανώσεων και απλοί πολίτες.

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει όση δυνατόν περισσότερη βοήθεια για τον εντοπισμό του άτυχου Γιώργου η οικογένεια και οι φίλοι του κοινοποίησαν μια ανακοίνωση μέσω του facebook ζητώντας από όποιος μπορεί να συνδράμει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Προσπαθώντας να βρούμε το Γιώργο Κουβάκη, που χάθηκε την Κυριακή 7/04/2013, στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας, παρακαλούμε την βοήθειά σας.


Επειδή ξεκινάει μια συντονισμένη προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές για την ανεύρεση του Γιώργου, η οικογένεια και οι φίλοι του , παρακαλούν να βοηθήσετε για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των ερευνών των εθελοντικών ομάδων.

Γι αυτό το λόγο, δημοσιεύουμε μέρος του χάρτη στο οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να συντονίσουμε την έρευνα χρονικά και τοπικά.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί στην ακτογραμμή από την περιοχή Τσούτσουρας του Ηρακλείου έως και τον όρμο του Αθερινόλακου Σητείας. Ο κάθε εθελοντής παρακαλούμε όπως επικοινωνεί με το ακόλουθο τηλέφωνο δίνοντας μας το μέρος πού έχει ερευνήσει καθώς και την ώρα (π.χ. 12-2μ.μ. περιοχή Περιστερά έως Καθαράδες)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6939247287

Ώρες επικοινωνίας : 9.00 π.μ. - 22.00 μ.μ.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ