2013-04-11 02:03:04
Φωτογραφία για Πρωτόκολλο υποδοχής τουριστών κρουαζιέρας στο Γύθειο
Η τήρηση πρωτόκολλου κατά την άφιξη και αναχώρηση των κρουαζιερόπλοιων στο Γύθειο, βάση του οποίου θα... ανταλλάσσονται αναμνηστικά δώρα, η λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου με φροντίδα των επαγγελματοβιοτεχνών, η αποφυγή αισχροκέρδειας, η τήρηση ερωτηματολόγιου ικανοποίησης των επισκεπτών είναι μία από τις προτάσεις που κατατίθενται εν όψει της άφιξης των πρώτων 1200 τουριστών την Τετάρτη 17 Απριλίου. Ταυτόχρονα προτείνεται η αύξηση της προσπάθειας για την καθαριότητα, αλλά και η ευταξία στην εικόνα της πόλης αλλά και των επαγγελματικών χώρων.

Να σημειωθεί ότι εφέτος αναμένονται στο λιμάνι του Γυθείου τουλάχιστον 38 κρουαζιερόπλοια. Αποτέλεσμα είναι να έχουν κάθε λόγο να κινητοποιηθούν οι παραγωγικοί αλλά και οι πολιτιστικοί παράγοντες για την υποδοχή των επισκεπτών στο Γύθειο και κατ΄ επέκταση στη Λακωνία.

Για το λόγο αυτό έγινε η συνάντηση εργασίας - ανταλλαγής απόψεων στο Επιμελητήριο Λακωνίας μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα και του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου με θέμα την υποδοχή κρουαζιερόπλοιων στο Γύθειο.

Μάλιστα αποφασίστηκε κατά την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου η Φιλαρμονική του Δήμου Ανατολικής Μάνης να υποδεχθεί μουσικά τους πρώτους επισκέπτες και να προσφερθεί κέρασμα. Έντονη θα είναι και η πολιτιστική πινελιά.
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ