2013-04-11 00:22:38
Φωτογραφία για ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ... ΜΕΣΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μόλις το πράγμα... στράβωσε απ’ την Παρί, ο Μέσι μπήκε αλλαγή και περνώντας… όποιον βρήκε μπροστά του (πριν φτιάξει το 1-1 για τον Πέδρο) πέρασε και την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά!

Μέσα σε 52 λεπτά αγώνα η Μπαρτσελόνα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, ούτε καν να δημιουργήσει μια καλή φάση για γκολ και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν, με σκόρερ τον Παστόρε.

Όλα αυτά μέχρι να μπει ο Μέσι Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 62' και με μια από τις γνωστές του «μπούκες» εννιά λεπτά αργότερα, έφτιαξε τις προϋποθέσεις ώστε ο Πέδρο να ισοφαρίσει και με το 1-1 να δώσει στους Καταλανούς την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Αντριάνο (62’ Μπαρτρά), Φάμπρεγας (62’ Μέσι), Τσάβι, Μπουσκέτς, Βίγια (84’ Σονγκ), Πέδρο.

Παρί Σ.Ζ (Κάρλο Αντσελότι): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ (88’ Φαν Ντερ Βίελ), Βεράτι (83’ Μπέκαμ), Παστόρε, Μότα, Μόουρα, Λαβέτσι (81’ Γκαμέιρο), Ιμπραϊμοβιτς.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ