2013-04-10 21:48:06
Φωτογραφία για Aίγιο: Ήρθαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα - Ξεκινά την Παρασκευή η λειτουργία του συστήματος δωρεάν χρήσης ποδηλάτων
Ξεκινά την Παρασκευή 12 Απριλίου η λειτουργία του Συστήματος Κοινόχρηστος Ποδηλάτων του Δήμου Αιγιαλείας, καθώς παραλήφθησαν και τοποθετήθηκαν σήμερα τα ποδήλατα στα τρία σημεία όπου θα βρίσκονται οι σταθμοί με τον ηλεκτρονικό "ενοικιαστή".

Μάλιστα, στο αρχικό στάδιο η χρήση του συστήματος θα είναι δωρεάν, ώστε να το γνωρίσουν όλο και περισσότεροι ντόπιοι και επισκέπτες, ενώ αργότερα η χρέωση θα είναι καθαρά συμβολική.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας, το σύστημα είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε κάτοικο ή επισκέπτη ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να επισκεφθούν το Δημαρχείο Αιγιαλείας (Ανδρέου Λόντου, στον ημιώροφο) με την αστυνομική τους ταυτότητα, όπου ο αρμόδιος υπάλληλος κ. Γιώργος Βλέμμας (τηλ. 26913-60647) θα τους δίνει περαιτέρω πληροφορίες αλλά και το συνθηματικό password που θα επιτρέπει το "ξεκλείδωμα" του ποδηλάτου (αλλά και τον εντοπισμό του χρήστη αν σκεφτεί να ...μην επιστρέψει το ποδήλατο!). Ο χρήστης θα το παίρνει και αφού κάνει τη βόλτα του, θα μπορεί να το αφήνει σε οποιονδήποτε από τους τρεις σταθμούς επιθυμεί και οι οποίοι βρίσκονται: στην Πλατεία Αγίας Λαύρας επί της οδού Γερμανού (φωτό), στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων (δίπλα στο κιόσκι) και στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, μπροστά στο Τουριστικό.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι χρήστες μπορούν να καλούν το 215-2157998 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.aigialeia.cyclopolis.gr

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ