2013-04-10 20:09:01
Φωτογραφία για Iσοπαλία για την Παναχαϊκή με τον Ολυμπιακό Βόλου
Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, αν και οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο α΄ ημίχρονο, προηγήθηκαν και είχαν και δοκάρι.

Το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε στο 27΄ ο Πινδώνης με κοντινό πλασέ, αφού προηγουμένως ο Πίτκας είχε αποκρούσει σουτ του Ολίσε. Στο 21΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καπετάνο (φάουλ, απέκρουσε και ο Πίτκας).

Η Παναχαϊκή που είχε ευκαιρίες με τον Ν΄ Τζιοντό στο 22΄ και με τον Παμπόε στο 40΄ και στο 79΄, ισοφάρισε στο 84΄ με τον Περέιρα (σουτ). Στο 86΄ αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάββας Παντελίδης, και στο 87' ο Περέιρα έχασε ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης (Αρτας) έδειξε κόκκινες κάρτες στον Πετκάκη (δεύτερη κίτρινη) στο 66΄ και στον Καπετάνο (δεύτερη κίτρινη) στο 81΄) και κίτρινες κάρτες στους Λίτση, Τέλλο, Σπίνουλα - Ολίσε.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Βάντερσον (64΄λ.τ. Γ. Κοιλιάρας), Ν' Τζιοντό (41΄ Δ. Κοιλιάρας), Τέλλος, Γκούρτσας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης (75΄ Περέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Κατσιαρός, Πετκάκης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα (69΄ Γόγολος), Γιενγκά (82΄ Καρράς), Σολάκης (78΄ Μπολάτι), Καπετάνος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ