2013-04-10 19:50:02
Φωτογραφία για Σκέφτεται αυστηρές ποινές κατά του ρατσισμού η UEFA
Ο Τζιάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε κάποιες προτάσεις που έχουν κάνει άνθρωποι της UEFA για ποινές νέες κατά του ρατσισμού. 10 αγωνιστικές για τους παίκτες, κεκλεισμένων των θυρών η τιμωρία των ομάδων.

Πολύ αυστηρή έχει δείξει πως σε θέματα ρατσισμού η UEFA, η οποία σκέφτεται να το καταστήσει σαφές για μία ακόμη φορά μέσω των ποινών που θα επιβάλλει.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο, γενικός γραμματέας, μίλησε επί του θέματος και αποκάλυψε κάποιες ποινές που σκέφτονται να θέσουν σε εφαρμογή οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

"Πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, οι οποίες θα έχουν αποτρεπτικό χαρακτήρα. Αυτό που προτείνουμε είναι αν ένας παίκτης ή μέλος της ομάδας καταδικαστεί για ρατσιστική επίθεση, τότε θα έπρεπε να τιμωρηθεί με αποκλεισμό 10 παιχνιδιών τουλάχιστον" είπε και προσέθεσε:

"Αν οι οπαδοί ενός συλλόγου κρίνονταν ένοχοι για ρατσιστική επίθεση τότε σε πρώτη φάση η ποινή θα ήταν μερικός αποκλεισμός, δηλαδή του χώρου από τον οποίο ακούστηκαν οι ύβρεις. Σε δεύτερη φάση η τιμωρία θα είναι κεκλεισμένων των θυρών με ελάχιστο ποσό τις 50.000 ευρώ.

Επιπλέον, θα ενθαρρύνουμε όλους τους διαιτητές να κάνουν τρία βήματα, να σταματούν τους αγώνες, να τους διακόπτουν και να τους εγκαταλείπουν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ