2013-04-10 18:37:28
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και πήραν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 0-1 και ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει Final 4. Το παιχνίδι ήταν εξ’ αναβολής και συγκεκριμένα για την 6η αγωνιστική του 3ου γύρου. Το γκολ του Καναβέτα στο 17ο λεπτό, ήταν αρκετό για να… αποδράσουν με το «διπλό» οι πιτσιρικάδες του Θρύλου. Η ομάδα του Γιώργου Κοκολάκη είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Έφηβοι των Πειραιωτών μετά το γκολ του Καναβέτα έχασαν άλλη μία ευκαιρία ώστε να… διπλασιάσουν τα γκολ τους. Συγκεκριμένα, στο 34ο ο Καλλέργης έδωσε την μπάλα στον σκόρερ των πιτσιρικάδων, ωστόσο έχασε το τετ-α-τετ και την ευκαιρία για το 0-2. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται μπροστά στο σκορ και να μην έχουν απειληθεί από τους γηπεδούχους.


Στην επανάληψη οι Έφηβοι του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά και μέσα σ’ ένα λεπτό (53’, 54’) έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες ακόμα και να πραγματοποιήσουν και το 0-3. Αρχικά, ο Σάλιακας μετά την σέντρα του Καλλέργη, έπιασε την κεφαλιά ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Θεοδωράκη.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Καλλέργης μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή των Περιστεριωτών, ανατράπηκε από τον Κονταξή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ωστόσο σημάδεψε και πάλι το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Εν συνεχεία, οι ευκαιρίες των πιτσιρικάδων του Θρύλου, δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Τούφας, Τόλι, Ράντζα, Βατουσιάδης, Μαργαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης, Σάλιακας, Καλλέργης, Καναβέτας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ